Güncel

En Güzel Karavan Tatili Rotaları

Bu yazın modası karavan tatili!

Konumdan bağımsız bir yaz tatili planı kulağınıza nasıl geliyor? Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemiz, kabul edelim ki her bölgedeki coğrafyası ve doğası ile kendisine hayran bırakacak nitelikte. Peki, bu doğayı sınırsız bir şekilde yaşamaya ne dersiniz? Nasıl mı? Tabii ki karavan tatiliyle!

Cunda

Cunda Adası’nın tarihi ve kültürü onu her zaman özel bir yer haline getiriyor. Cunda’nın plajları ve dar sokakları da kendine has özellikleriyle biliniyor. Midilli Adası’nın kıyısında yer alan kamp alanları da karavan tatilleri için oldukça ideal.

İzmir

Seferihisar, Foça, Urla, Karaburun… Sahil beldelerinin güzelliğiyle bilinen İzmir karavan tatiliniz için vazgeçilmez adres olabilir. Şehirde oldukça zengin seçeneklere sahip kamp alanları bulunuyor. Rotanızı oluşturmaksa size kalıyor.

Bozcaada

Karavan tatili dendiğinde Bozcaada’dan söz etmemek olmaz. Bozcaada rotası her geçen gün popülerliğini artırmaya devam ediyor. Ayazma Plajı yakınında bulunan kamp alanı, karavan tutkunlarının ortak buluşma noktalarından biri olarak kabul ediliyor.

Akyaka

Karavanınızı denize sıfır bir alana çekip doğanın tadını çıkarmak isteyenlerdenseniz Akyaka en doğru seçeneklerden biri! Akyaka’nın koyları tüm ziyaretçilerin beğenisini kazanarak ortak seçim oluyor.

Yedigöller Milli Parkı

Yedigöller Milli Parkı, kamp yapmaktan hoşlanan herkes için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir lokasyon. Bu alan, güzel karavan tatilleri için kamp alanları ve çadırlarla dolu. Burada kendinizi doğanın bir parçasıymış gibi hissedeceksiniz!

Göreme

Kapadokya bölgesinin büyüsünü bilmeyen yoktur. Mağaralar, peri bacaları ve derin vadiler bu bölgedeki en popüler gezi rotalarından bazıları. Balon turları da bu bölgede popüler bir aktivite.

Bölge üst düzey otelleriyle bilinse de, düzenli aktivitelere ara vermek ve kamp gezisinin tadını çıkarmak isteyenler için de oldukça popüler. Karavan tatili, Göreme’yi ve güzel çevresini deneyimlemenin en iyi yolu. Bölgenin doğal güzelliğini görmenizi sağlayan, farklı alanlarda bulunan birkaç kamp alanını ziyaret edebilirsiniz.

Gün doğumunun çeşitli renkleri, rengarenk balonlar ve peri bacaları karavanınızın kapısını açtığınızda sizi karşılayacak! Sakin bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, Göreme en doğru seçenek.

Kaş

Kaş, karavan kampçıları için ideal olan, müthiş doğal güzelliklerle dolu bir tatil beldesi. Karavan tatiliniz için Kaş’ı seçerek denizin güzel manzarasının tadını kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Kaş’ı ziyaret eden herkes tatil listesine bir kez daha ekliyor!

Marmaris

Türkiye’nin en popüler turistik yerlerinden biri, berrak deniz manzarası ve muhteşem gün batımları ile tanınan Marmaris. Marmaris karavan tatili yapmak isteyenlerin listesinde hep ilk sıralarda. Karavanınızı denize sıfır bir konuma çekerek Marmaris’te doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yazın modası karavan tatiliyken “Karavanım yok” cümlesini kabul etmiyoruz desek?

Avis, Avis Caravan filosu ile karavan kiralamak isteyenlere geniş bir yelpaze sunuyor. Eğer bu yaz konumdan bağımsız bir tatil istiyorsanız ve tek eksiğiniz bir karavan ise şimdiden Avis ile iyi tatiller.