Güncel

Lafa tuttuğumuz kadınlar!

Hikayeleriyle bize ilham veren kadınları lafa tuttuk. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var.

Her yıl kadınların göklere çıkarıldığı 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü’nde bu yıl da kadınların yüceltildiği reklamlar izleyeceğiz kesin. Sonra 9 Mart’ta yine her şey bir anda eskiye dönecek ve gazetelerde malum haberleri okumaya devam edeceğiz.
Bu döngünün değişmesi ve kadının toplumda erkekten daha farklı bir noktada görülmemesi için hem birey olarak hem de toplumsal olarak üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz.
Biletix’te her üç çalışanımızdan biri ve her iki yöneticimizden biri kadın. Sanatı ve sanatçıları desteklemek adına durmadan çalışıyor yeni projeler üretiyoruz. Kadın sanatçıları her zaman her alanda görünür kılmaya çalışıyor ve onların ihtiyaçları doğrultusunda yanlarında olmaya devam ediyoruz.
Bu bağlamda Youtube’taki röportaj serimiz olan “Lafa Tuttuk” videolarımızda da her janradan sanatçı kadınları sanatseverlerle buluşturmaya çalışıyor ve onların yolculuklarından ilham alıyoruz.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yaklaşırken, lafa tuttuğumuz kadınların röportajlarını bir kez daha sizlerle paylaşmak istedik. Aşağıdaki izleme listesinden tüm röportajlara ulaşabilirsiniz.
Kameranın önüne geçerek kamera arkasındaki kadınlara ilham olan tüm sanatçılarımıza teşekkür ederiz.


Lafa Tuttuklarımız:
Miray Akovalıgil
Ceylan Ertem
Özden Özuslu
Deniz Özturhan
Nova Norda
Buse Sinem İren
Sedef Sebüktekin
Dilek Çelebi