Eğitim

Eğitimlere Evden Devam!

Online eğitimler pandemiden önce de vardı ama artık hemen hemen her şeyin online eğitimi var.

Mart 2020’den önce genelde profesyonel kariyerimiz için yöneldiğimiz online eğitimlere, Mart 2020’den sonra önceden sosyalleşmek ve farklı bir ambiyansta öğrenme tecrübesi yaşamak için gittiğimiz farklı türdeki eğitimler de eklendi.

THINK House Online Eğitimleri

Düşünmeyi sevenlerdenseniz buraya. Felsefe, edebiyat ve psikoloji alanlarında workshop’lar yapan THINK House’un Ocak ayı boyunca 6 farklı etkinliği mevcut. Detayları incelemek ve bilet almak için tıklayın.

Ren Sourcing Online Moda ve Tekstil Eğitimleri

İsterseniz bu alanda kariyer planlayan bir amatör, bu sektöre yeni girmiş bir girişimci, isterseniz sadece konuya ilgi duyan biri olun, Ren Sourcing kurucusu Sibel Ege tarafından Zoom üzerinden verilen eğitimlerin içeriği oldukça dolu. Kumaş Seçiminde İpuçları, Denim Dünyası, Baskı Dünyası gibi spesifik konularda verilen eğitimlerin yanında Konfeksiyon Üretim Takibinde İpuçları gibi sektöre yönelik eğitimler ve İç Mekan Tasarımında Kumaşlar gibi yaşadığı yeri güzelleştirmek isteyen herkesin ilgi duyabileceği eğitimler de var.

Nefes ve Meditasyon Buluşmaları Öz Bakım Saatleri

İçinde bulunduğumuz zamanları olabildiğince pozitif kalarak atlatmak için neredeyse her gün meditasyon, nefes çalışması ya da spor yapmamız gereken bu zamanlar için biçilmiş kaftan olan bir etkinlik serisi. Hande Mistili tarafından verilen, 16 Aralık’ta başlayıp 15 Ocak’a kadar her akşam 22:30’da yapılacak olan 50 dakikalık rahatlama seanslarına katılım için tek bilet alımı yeterli. Daha huzurlu bir uyku ve yaşam için tıklayın.

Learning on Demand 

Tabii ki bu dönem, mesleki eğitimler için de ideal bir kuruluma sahip: genelde evdeyiz ve zamanımız bol. Pazarlama alanında çalışanlar ve genel olarak dünya trendleriyle ilgilenenlere uygun bir program önerimiz var.

6-8 Kasım arasında 104 ülkede eş zamanlı olarak gerçekleşen E WORLD MARKETING SUMMIT‘i kaçıranlar için bir telafi niteliğinde. Philip Kotler, Amerikan Pazarlama Birliği Başkanı Russ Klein, inovasyon yönetimin en önemli kâşiflerinden Dr. Robert G. Copper, dünyanın en tanınmış sosyal pazarlama uzmanlarından Nancy Lee, dijital guru Prof. Marc Oliver Opresnik, Telenor CEO’su Irfan Wahab Khani, Amerika’nın en yaratıcı tasarımcısı seçilen, 800 ödüllü Pepsi Co Global Baştasarım Yöneticisi Mauro Porcin, Markalaşma gurusu Prof. David Aaker‘ın da yer alacağı; 80’den fazla pazarlama gurusunun yeni normaldeki müşteri profilinin değişiminden yapay zekaya, yeni pazar trendlerinden gelecek dönem stratejilerine kadar birçok konudaki görüşlerini dinlemek isterseniz bilet almak için tıklayın.

Antonina Online Mektep

Bir süreliğine gezilerimizden, seyahatlerimizden gönüllü olarak vazgeçmiş olsak da dünyanın her köşesinde bugüne kadar yaşanmış hayatları ve bu hayatların ortaya çıkardığı eserleri/oluşumları öğrenme merakımızdan vazgeçmedik. Antonina Online Mektep, eğitimleriyle sizi İpek Yolu’ndan alıyor, Anadolu’da birçok keşif yaptıktan sonra Avrupa üzerinden ta Amerika’ya Disneyland’e kadar götürüyor. Dünyanın her bucağından deneyimlere ortak olmak ve bilgi birikiminizi genişletmek için tıklayın.

Rana Kaplan ile Kaliteli İlişkiler

Genelde yolda düzülen kervan olan ve hayattaki deneyimlerimiz kadar öğrendiğimiz insan ilişkileri, üzerine biraz düşünüldüğü ve okunduğu takdirde hayatımızı çok kolaylaştıracak ölçüde kalitesini artırabildiğimiz bir unsur. Aile içi ilişkilerini, iş ilişkilerini, kısaca her türlü ikili ilişkisini daha iyi anlamak ve geliştirmek isteyen herkes için uygun olan bu eğitimi Türkiye ve Almanya’da iki akademi kurmuş olan Rana Kaplan veriyor. Bilet almak için tıklayın.

Zihnini Yönet, Hayatını Yönet – Yaşama Sanatı Deneyimi

Düşünme biçimimizin tüm hayatımızı şekillendirdiği yadsınamaz bir gerçek. Bunu bilsek de bazen hayatın stresi içinde kontrolün elimizden kaçmasına engel olamıyoruz ve kendimizi sıkışmış, çözümsüz ve ümitsiz bir noktada buluyoruz. Beynimize bir reset atıp sakinleşerek hayatımıza geniş bir çerçeveden bakabilmek ve hayatımızı daha iyi bir yere taşıyabilmek için tasarlanmış, Hande Mistili tarafından verilen bu 8 haftalık eğitime katılmak için tıklayın.

MSA Online Eğitimleri

Profesyonel ekipman ve eğitmen kadrosuyla muhteşem bir yemek yapma tecrübesi için kapısını aşındırdığımız Mutfak Sanatları Akademisi de şartlara uyum göstererek, kendilerini evlerinde karantinaya alan yemek yapma aşıklarına online şekilde ulaşıyor. Özellikle Yılbaşı için oluşturdukları farklı konulardaki menülerini öğrenip, 4 gün sürecek yılbaşı karantinasının her gününde masayı donatmak için biletinizi alın.

 

“Yılbaşını etkinliksiz geçiremem” diyenler için Yılbaşı Online Etkinlik önerileri de burada.