Online

Online etkinlikler sayesinde kış soğuğuna inat eğleniyoruz!

Dünya ozanlarının, şahane sanatçıların, piyanistlerin, keman virtüözlerinin ve daha nicesinini evinizde konuk etmek ister misiniz? Bugüne kadar hep siz sahnelere konuk olup onları izlerken şimdi onlar size misafir oluyor.

“Etkinlikleri çok severim ama kışın soğuğa dayanamam.” diyenlerdenseniz sizi şöyle alalım. Soğuktan hoşlanmayan etkinlik tutkunları için güzel önerilerimiz var! Eğlenceye, müziğe, eğitimlere kısacası kaliteli zaman geçireceğiniz tüm etkinliklere sıcacık evinizden katılmaya ne dersiniz? Kaliteli zaman geçirmeniz için etkinlikler evinize geliyor. Misafirlerimizi keşfetmeye başlayalım mı?

Ailece Deneyimler

Ailenizle birlikte zaman geçirebileceğiniz etkinlikler de evinize geliyor. Her yaşa hitap edecek online etkinliklerle tüm aile bir arada eğlenebilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek ve onların sanatçı kişiliğini geliştirmek için pek çok seçenek mevcut. Evde kalmak o kadar da sıkıcı gözükmüyor sanki, sizce?

Eğitimler

Atölyelere katılarak dersleri takip edebilir, seminerlere katılarak kendinizi keşfedebilirsiniz. Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Artık ertelediğiniz o eğitimleri almanın vakti geldi, kendinizi keşfederken geliştirebileceğiniz birçok farklı alan sizi bekliyor. Tarihten felsefeye her konu hakkında fikir edinebileceğiniz etkinlikleri kendinize hediye edin.

Evinizdeki Kırmızı Perde

Doğaçlama oyunlardan çocuk oyunlarına kadar pek çok farklı projeyi evinizin konforunda izleyebilirsiniz. Artık nerede olursanız olun, online sahne sayesinde kendinize ayırdığımız bir saati dolu dolu değerlendirebilirsiniz.

Uzun lafın kısası Online Etkinlik sayfamızı ziyaret ederek, kış soğuğunu sıcacık gülümsemelere dönüştürebilirsiniz.