YAŞAM

Unicorn çılgınlığı her yerde!

Bu içerik Mutfak Sanatları Akademisi tarafından hazırlanmıştır.

Unicorn! Adını son zamanlarda sıkça duyduğumuz tek boynuzlu bu mitolojik kahraman, bugün farklı birçok alanda gerçek dünyaya da dahil olmuş durumda.

Kulağa sadece çocukların ilgisini çekebilecek bir şeymiş gibi gelse de, yetişkinler de gerek hediyelik eşyalarda gerek kıyafetlerde gerekse yiyecek-içecek tercihlerinde Unicorn tasarımlarına bayılıyorlar desek abartmış olmayız.

Buradan yola çıkarak hazırladığımız bu yazımızda; ister kendiniz, ister çocuklarınız isterseniz de Unicorn seven dostlarınız için kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz hediye fikirlerini derledik;

Unicorn Saksılar

Hem kolayca hazırlanabilen hem de oldukça kullanışlı olan bu dekoratif saksılar ile ister kendinizi isterseniz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Unicorn Duvar Süslemeleri

Evinizde bulunan renkli ipler, yaldızlı boyalar ve kalıbı çıkarılmış bir mukavva ile çocuğunuzun odasını renklendirecek sevimli bir duvar süsü yapabilirsiniz.

Unicorn Defter

Kapaklarına uygulayacağınız birkaç basit uygulama ile renkli ve eğlenceli defterler yaratmanız mümkün.

Unicorn Bardak ve Tişörtler

Farklı renklerdeki porselen kalemleri ya da tekstil kalemlerini kullanarak tişörtlerinize ve porselen bardaklarınıza sevimli unicornlar çizebilir, kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

MSA Unicorn Party Workshop’u

Çocuklarınızın doğum günü partileri için; unicorn şekilli pasta, cupcake, makaron ve kurabiyeden oluşan 4 farklı ürünü yapmayı öğreneceğiniz aynı zamanda MSA mutfağında bir doğum günü parti masası hazırlayacağınız “Unicorn Party” ile kendi ellerinizle harikalar yaratabilirsiniz. [Bilet Al]

Yazıda kullanılan görseller MSA Fotoğraf arşivine ait değildir, Pinterest’ten alınmıştır.