Güncel

Youtube’un Sevilen İsimleri: Yeni Nesil Talk Show Kültürü

Youtube'dan sahnelere uzanan talk show programlarını mercek altına alıyoruz!

Geleneksel medyanın yerini dijital medyaya bırakmasıyla yepyeni bir kültür de doğmuş oldu. Bu yeni kültürün en önemli parçalarından biri olan Youtube ise geleneksel medyanın neredeyse tüm ürünlerini kucaklayarak geniş bir takipçi kitlesine sahip.

Youtube üzerinden milyonlarca izlenmeye ulaşan programlardan biri de hiç kuşkusuz talk showlar. Her hafta yeni bölümlerini beklediğimiz yeni nesil talk show programları, fiziksel platformlarda da izleyicilerle buluşuyor.

Gelin, Youtube’un en sevilen isimlerinin çok konuşulan talk show programlarından örneklere daha yakından bakalım. 

#1 Çimen Talk Show

Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Çimen Talk Show, zaman zaman ünlü isimlerin konuk olduğu seyircili bir interaktif talk show programı.

İkilinin eğlenceli sunumuyla renkli anlara sahne olan program, seyircilere yöneltilen sorularla şekilleniyor. Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın çatışmalarıyla kahkahaya davetiye çıkaran Çimen Show, Türkiye’nin birçok şehrinde izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Toplamda 3 sezonu bulunan programın dördüncü sezon çekimleri ise 18 Ağustos’ta başladı.

Serinin ilk bölümüne göz atmayı unutmayın!

Çimen Açık Hava İnteraktif Talk Show - Bölüm 1

Çimen Talk Show sahnede seyircisiyle buluşmaya devam ediyor!

#2 Mesut Süre ile İlişki Testi

Youtube’un belki de en çok izlenen talk show programlarından biri olan Mesut Süre ile İlişki Testi izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor!

Mesut Süre’nin moderatörlüğünde şekillenen program, her hafta farklı çiftlerin hikayelerine değiniyor. Sahneye konuk olan çiftlerin tanışma hikayeleri, kıskançlık kavgaları ve aile çatışmaları gibi birçok konu izleyici karşısında tartışmaya açılıyor. Eğlenceli bir akışa sahip olan İlişki Testi’nin her bölümü ise kurgulanmış versiyonuyla Youtube’da paylaşılıyor.

500’den fazla bölüme sahip olan programın ilk sezonuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mesut Süre İle İlişki Testi | Konuklar: İbrahim Türker (Anlatan Adam ) & Nurgül Türker

Mesut Süre ile İlişki Testi’ni canlı izleme fırsatını da kaçırmayın!

#3 Doğru Koca Nasıl Seçilir? 

Youtube’da paylaştığı Doğru Koca Nasıl Seçilir? isimli video ile hayatımıza giren Yasemin Sakallıoğlu, milyonlarca insanın izlediği bu içeriği bir sahne gösterisine dönüştürdü.

Tek kişilik gösterisinde kadın-erkek ilişkilerinden aile bağlarına kadar çeşitli konuları işleyen Sakallıoğlu, izleyiciyle etkileşime girdiği interaktif bir performans sergiliyor. Kendi yaşamımdan hikayeleri de paylaşan başarılı oyuncu, modern aşk ilişkilerine farklı bir pencereden bakmanızı sağlıyor…

Doğru koca nasıl seçilir ( karedeniz sivesiyle tam gaz devam)

Sakallıoğlu’nun 2 sezondur kapalı gişeye sahnelenen ”Doğru Koca Nasıl Seçilir” isimli gösterisi yeniden turnede! Etkinliği canlı izleme fırsatını kaçırmayın…

#4 Aşkım Kapışmak 

Psikolog, yazar ve davranış bilinci kimlikleriyle tanıdığımız Aşkım Kapışmak, Youtube’da da oldukça etkili bir isim.

Farklı konseptlere sahip çeşitli video serileri oluşturan Kapışmak, izleyiciyle buluştuğu özel gösteriler de düzenleniyor. Mindfulness üzerine çalışmalar yapan başarılı isim, gösterilerinde aile dizimi, toksik ilişkiler, aşk ve arkadaşlıklar üzerinde duruyor. Sahip olduğu bilgileri mizahla harmanlayarak izleyiciye sunan Aşkım Kapışmak, bireylerin iç dünyasında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

ANLAT AŞKIM - Doğru İnsanı Nasıl Buluruz? | Aşkım Kapışmak

Aşkım Kapışmak ilişkiler üzerine hazırladığı yeni gösterisi “İlişkiler Komedisi” ile sahnelerde!

#5 Adil Yıldırım ile İtiraflar Show 

Kadın ve erkek ilişkilerine dair çeşitli formüller sunan yazar Adil Yıldırım, pozitif enerjisi ve eğlenceli anlatımıyla Youtube’un en çok takip edilen ilişki koçlarından biri.

Bir milyondan fazla aboneye sahip olan Yıldırım; Sırtlan Erkek, İlişkilerde Soğuk Duş Etkisi, Evlilik Analizi, Alfa Erkek ve Ayrılık Sonrası 30 Gün Kuralı gibi kavramları hayatımıza soktu. Bugünlerde Adil Yıldırım ile İtiraflar Show isimli programıyla gündeme gelen başarılı yazar, kendine özgü konseptiyle izleyici karşısına çıkıyor. Hayatını iki farklı döneme ayırarak gösterisinde anlatan Yıldırım, ilişkilerin en trajikomik yanlarını ele alıyor. Yıldırım’a göre ‘’Hiçbir şey gerçekten de göründüğü gibi değil.’’

TOKSİK İLİŞKİLERDE ÜÇ ALTIN KURALI ADİL YILDIRIM AÇIKLIYOR

Adil Yıldırım moderatörlüğünde, KUTU’nun köşelerini seyirci ile kaldıracağımız bu İlişki simülasyonuna sizler de davetlisiniz…

Dijital medyanın sahnelere taşıdığı bu talk show programları, her perdede yüzlerce izleyiciyi ağırlıyor. Youtube ise bu gösterileri milyonlarla buluşturuyor. Yeni nesil talk show kültürüne bir şans vermek isterseniz biletler tükenmeden yerlerinizi alın. İyi eğlenceler!