Sanat

Yaz Bitmeden İzlemeniz Gereken Filmler

Eski açıkhava sinemalarında çekirdek çitleyerek film izlediklerini anlatır durur annelerimiz. Aslında bu sinemalar o kadar da geçmişte kalmadı. İstanbul’da bir çok mekan açıkhavada film gösterimi yapıyor artık.

Sonbahar yağmurları bastırmadan, gökyüzünün altına izleyebileceğiniz filmleri listeledik.

Whiplash

Whiplash bir konsere bilet aldığınızda o konserde sahneye çıkan müzisyenlerin oraya nasıl geldiklerini anlatıyor en basidinden. En iyi olmak yeterli midir, yoksa en iyisini yapmaya çalışmak yeter mi? Kafada başarı/başarısızlık üzerine bir sürü soru bırakan finaliyle senenin en iyi filmlerinden.

Whiplash TRAILER 1 (2014) - J.K. Simmons, Miles Teller Movie HD

 

Unutursam Fısılda

Çağan Irmak ve nostalji! Birbirine ne kadar yakışıyor değil mi? Irmak’ın bu sefer değişiklik olarak ağlatmayıp, dans ettirip güldüren filmi Unutursam Fısılda belki de açıkhavada izlemek için en uygun film. Çekirdekleri unutmayın ha!

 

Unutursam Fısılda - Fragman

Kingsman: The Secret Service

Şöyle eski usül, takım elbiseli, gözlüklü bir casus filmi izlemek istemez misiniz? O zaman Kingsman: The Secret Service tam dişinize göre.

 

Kingsman: The Secret Service | Official Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX

 

Onur

İngiltere’de maden işçileriyle, eşcinseller hakları için hep birlikte yürüyor. Politik bir mesajı olup da, popüler sinema triklerini kullanarak eğlendirmeyi başaran benzersiz bir film “Onur”. Polisle karşı karşıya gelen eylemcilerin yaşadıkları hepinize bir yerlerden tanıdık gelecek tabi ;)

Pride Official Trailer #1 (2014) - Bill Nighy, Andrew Scott Historical Comedy HD

 

Nightcrawler

Yakın zamanda Amerika’da canlı yayında öldürülen muhabirlerin haberlerini okumuşsunuzdur. Nightcrawler medya sektöründe hırsların ne kadar tehlikeli noktalara varabileceğini anlatan yapısıyla gerçekle kurmaca arasındaki sınırları zorluyor. Jake Gyllenhaal’ın performansı da hayranlık uyandırıcı, mutlaka izleyin!

Nightcrawler TRAILER 1 (2014) - Jake Gyllenhaal Crime Drama HD