MÜZİK

Yaz Aylarının Vazgeçilmez Aktivitesi: Açık Hava Etkinlikleri

İçimizdeki maceracı ruh uyandı: Yaz mevsimi başladı! Açıkhava etkinliklerinde buluşuyoruz.

Doğanın tüm renkleriyle sahalara indiği bu üç aylık zaman dilimi, unutulmaz anılar biriktirmeniz için bir fırsat adeta. Bu yaz kafanızdaki ‘’deniz, kum, güneş’’ etiketini bu yaz kenara bırakıyoruz. Adrenalin dolu deneyimlerin ve doğayla iç içe günlerin kapılarını aralıyoruz. Aslında güneş kalsa fena olmazdı… Yaz rüzgarının sizi kucaklamasına hazırsanız ilk durağımızla başlayalım!

Yaz Rüzgarıyla Dans Et: Açık Hava Festivalleri

Vakti gelmişken bir yaz klasiği olan açık hava festivallerine katılmamak olmaz. Deniz kenarında, ormanlık alanlarda ya da özel konser alanlarında düzenlenen açık hava festivalleri, müzikle yaz ruhunu bir araya getiriyor. Festival takviminde sevdiğiniz sanatçılar da yer alıyorsa gecenin en çok eğleneni olmaya adaysınız demektir. Sahne şovları, ışık gösterileri, havai fişekler, konfetiler, dans ve müzik. Açık hava festivallerinin büyüsü bir başka.

2023’ün merakla beklenen festivalleri arasında İstanbul Festivali, K-Pop Summer Festival, Uludağ Müzik Festivali gibi festivaller yer alıyor. Daha fazlasına Festival Rehberimizden ulaşabilirsin.

Yıldızların altında Şarkı söyle: Açıkhava Konserleri

Yıldızların ve yıldız sanatçıların bütünleştiği açıkhava konserleri, bu yaz da ülkemizin her köşesinden müzikseverlere bambaşka deneyimler yaşatacak. Artık bir gelenek haline gelen İstanbul konserlerinden Ege sahillerine, Akdeniz kıyılarından Karadeniz’e uzanan yüzlerce konsere Açıkhava Etkinlikleri rehberimizden ulaşabilirsiniz.

Macera Arayışında: Yaz Kampları ve Doğa Yürüyüşleri

Yazın tadını çıkarmak için ilk önce doğayı hisset. İster şehirde ister kırsal alanlarda olsun; bölgenin en güzel yürüyüş rotasını keşfederek yolculuğa başlayabilirsin. Macera dozunu artırmayı sevenlerdensen bu turu bir kampla taçlandırabilirsin. Arkadaş gruplarının favori yaz aktiviteleri arasında yer alan yaz kampları, ateş başı sohbetlerinin ana vatanı da diyebiliriz. Eğlenceye ortak olmak için festivallerin sunduğu kamp alternatiflerinden de yararlanabilirsin.

Gezgin Fest Kamp, MilyonFest Kapadokya Kamp ve Kuzey Fest 2023 Kamp ise bu yazın favori etkinlerinden sadece birkaçı.

Heyecan Dolu Mücadeleler: Spor Turnuvaları ve Maratonlar

Yaz mevsiminin merakla beklenen aktivitelerinden biri de hiç kuşkusuz turnuvalar ve binlerce insanı bir araya getiren maratonlar. Yaz boyu sürecek spor turnuvalarını uzaktan da olsa takip etmek yaz aylarınıza heyecan katacak. Uluslararası Fransa Bisiklet Turu, 2023 Dünya Ralli Şampiyonası ve 2023 FİVB Challenger Kupası 2023’ün merakla beklenen yaz turnuvalarından sadece birkaçı.

Yıldızların Altında Film Keyfi: Açıkhava Sineması

Sinema keyfinin açık havada ikiye katlandığı tartışmasız bir gerçek. Havaya karışan patlamış mısır kokusu ve sokaklardan yükselen film sesleri yazın geldiğini anlamanın en iyi yolu değil mi? Peki, 2023 yaz takviminde hangi filmler var? Gelin daha yakından bakalım. Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleşecek olan film gösterimleri bu yaza damgasını vuracak gibi. En sevdiğiniz filmleri boğaz kenarında izlemek unutulmaz bir deneyim olacak.

Titanik, John Wick Chapter 4, Bergen ve Avatar Suyun Yolu bu yazın favori film gösterimleri arasında yer alıyor. Biletlerinizi kapın ve boğazda sinema keyfinin tadını çıkarın. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi kült filmleri sizin için peyaz perdeye taşıyor.

Heyecanla Beklenen Final Açıkhavada: Survivor

Survivor maratonu bu ay sona eriyor. Hem yarı final hem de final heycanına Kuruçeşme Açıkhava’da siz de ortak olabilirsiniz. Canlı bağlantıların yapılacağı ve sürpriz konukların katılacağı bu özel etkinlikleri kaçırmayın.

Survivor