Sanat

Neden Yaz Gelmiyor?

Nisan’ın son günlerinde bile yükselmeyen sıcaklık, bize gülümsemeyen güneş artık canımıza tak etti. iklim değişikliği etkilerini görmezden gelemiyoruz. Fakat baharın gelmeyişinin başka sebepleri de olabilir.

1- Serdar Ortaç yeni bir hite imza atmadı.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Serdar Ortaç yeni bir besteyle radyolara girmeden yaz sıcakları başlamaz. Neyse ki şöyle bir haberimiz var.  Geliyor kızıl ötesi. 😎

2- Hande Yener mayolu klip çekmedi.

Sahil kenarında güneş gözlükleriyle dans eden bir Hande Yener klibi göremedik. Haliyle güneş de parlamadı. Son çektiği klibi biraz daha yaz temalı yapsaydı, kesinlikle yaz gelmişti.

Hande Yener - Seviyorsun ( Official Video )

3- Harbiye Açık Hava konserleri açıklanmadı.

Yaz aylarının vazgeçilmez konserleri için beklemedeyiz. Bir açıklansa, havalar da ısınacak sanki.

4- Yılın ilk açık hava festivali ParkFest henüz gerçekleşmedi.

Her yıl KüçükÇiftlik Park’ta yazın gelişini kutladığımız ParkFest, 13 Mayıs’ta gerçekleşiyor. Bu demek oluyor ki 13 Mayıs’ta sezonun açılışını yapıyoruz. Hala biletini almadıysan biletlere buradan ulaşabilirsin.

5- Game Of Thrones’un yeni sezonu başlamadı.

Büyük fenomen Game Of Thrones, bu yıl biraz rötarlı başlıyor. 16 Temmuz 2017’de başlayacak yeni sezon için dev heyecanlıyız. Dondurmalar eşliğinde Game Of Thrones izlemek de yaz ritüeli değil midir?

6- Guardians of the Galaxy Vol. 2 vizyona girmedi.

Ama girecek çok az kaldı. Çünkü her yaz, bir gişe rekortmeni film vizyona girdiğinde, karpuz kabuğu denize düşer. 28 Nisan’da vizyona girecek film sayesinde, yaz gelecek. Umutluyuz :(

7- Balkanlardan gelen sıcak hava dalgası rötar yaptı.

Kendisiyle konuştuk, o da 28 Nisan’da gelecekmiş. 😋 28 Nisan Cuma günü sen de Balkan Ateşi’ne şahit olmak istersen biletlere buradan ulaşabilirsin. Shantel & Bucovina Club Orkestar sayesinde Balkan müziğine doyacağız. Üstelik bir de çok eğleneceğiz.

 

Bütün bu koşullar gerçekleştiğinde güneşten kavrulacağız.
O zaman da “Esmiyor” diye şikayet edeceğiz tabii. 😎