MÜZİK

Stresten Kurtulmanın 5 Basit Yolu

Havalar kafayı yedi, sıcak-soğuk derken enerjimiz çekildi, neşelenmek şart oldu!

sad

Atın üzerinizden ölü toprağını, renklenin neşelenin biraz…

5 adımda sizi kendinize getiriyoruz. Hem de en kolay önerilerle.

Hatta bu önerilerimizin çıktısını alın, asın odanıza. :)

1- Resim Yapmaya Başlayın!
esrarengizbahce

Sosyal medyada görmüşsünüzdür, yetişkinler için yeni çıkan boyama kitapları çok sevildi. Herkes Picasso, herkes Dali! Siz de bu furyaya katılın, rengarenk kalemlerle gözünüz gönlünüz açılsın J

2- Bol Bol Dans Edin
dance

Kimsenin hareketlerinizi kısıtlamasına izin vermeyin. Tüm gün çalışmaktan yorulsanız bile, akşam dans ederken hem spor yapmış olacaksınız hem de deli gibi eğleneceksiniz! Oturmaya mı geldik?

3- Daha Çok Müzik Dinleyin!music

Müziğin insan psikolojisi ve hatta biyolojisi üzerindeki olumlu etkisi kanıtlandı. Tabii aşk acısı çekerken, Sezen Aksu’nun  damar şarkılarını dinlemekten bahsetmiyoruz. :) Keyfinizi yerinize getirecek ne kadar şarkı varsa hepsini tek bir listede toplayın. Sonra sakince arkanıza yaslanın, gözlerinizi kapatın ve sonsuza kadar o listeyi dinleyin. :)

4- Rotayı Doğaya Çevirin!picnic

Şehrin kalabalığından söylenmek yerine, küçük seyahatler organize edebilirsiniz. Piknik örtünüzü kaptığınız gibi Adalara gidin mesela. Bir Akbil’e bakar.

5- Hepsi Bir Arada!
“Nasıl oluyor o iş?” diyeceksiniz. Şöyle oluyor.

Yiğit Özgür

Yiğit Özgür

Geçtiğimiz yıl kaçıranların üzüntüden kafayı yediği Life In Color partisi, bu yıl 1 Ağustos’ta tekrarlanıyor. Kendini müziğe, dans etmeye ve rengarenk boyalara bırakmak isteyen herkes Life In Color the Big Bang’e bilet alıyor. Stresten kurtulmanın en garantili yolu.

Life in Color Unleash Turkey 2014 | Official Aftermovie - 09.08.2014, KüçükÇiftlik Park