MÜZİK

Ne yapsak bu karda kışta?

Bu kar yağışı hepimizi mutluluktan çılgına çevirdi.

Ama artık 3 gün oldu, insan haliyle güneşi, kolay ulaşımı, normal hava sıcaklığını özlüyor… :(

Madem ki tüm şehir kara gömülü o zaman durumu avantaja çevirip keyiflenmenin bir yolunu bulmak şart.

1-Karın keyfi sosyal medyada çıkar
Artık kar fotoğrafı gördüğünde “Yeterrrr” diye sinir krizine girmemek için kendini zor tutuyor olabilirsin. Hiç gerilme boşu boşuna. Bundan kurtuluşun yok. Çirkin olanları görmezden gel. Ama ilgini çeken varsa da hakkını yeme, telefonunun ekranına iki kere dokun, like’la gitsin.

kar

2-Hava durumuna özel çalma listeleri
“Kar yağdığında dinlenecek 10 şarkı” listeleri bazen tam bir hayal kırıklığına dönüşüyor. O yüzden sen kahvenin yanında dinlediğin o mis gibi çalma listelerini dinlemeye devam et.

3-İşin gerçeği…
Açıkçası bu havada konser, tiyatro, sinema biraz zor. Yine de iptal olmayan bir etkinlik bulursan ve ulaşımın o kadar zor değilse kaçırma… Sosyalleşmek karda kışta her zaman mübahtır.

kar2

4-Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Her kışın bir yazı var mutlaka. Canın konser, festival çekti, biliyoruz. Çünkü biz de açık havada, konserlerde montsuz beresiz eğlenmeyi özledik. Sen en iyisi gir biletix.com’a, seç konserini. Mesela OneRepublic biletini aldın mı? Bu karda kışta eve tıkıldıysan, OneRepublic şarkılarını kahvenin yanında çikolata niyetine dinleyebilirsin.

kar3

5-Kar topu mu?
Yani, neden olmasın tabii. Eğer hala “Eve nasıl giderim” diye düşünmekten kar topu oynamadıysan hızlı davran. Karlar erimeden bir iki kar topu oyna :) Sonra güneş çıkınca üzülürsün bak. En kötü şöyle yap, ağaçların üzerindeki karları arkadaşının üzerine sallayarak dök. Değişiklik olsun, gıcıklık olsun. :p
atarsan sırtına kar doldururum

6-Alt yazılı aşklar
Gerçekçi olalım. Karın keyfi en çok sevdiğin insanla film izlerken çıkar. Hele bir de !f İstanbul varsa“Filmini listemizden seç” diyor ve iyi seyirler diliyorum :)