Güncel

Değişik bir şey olsa da yapsak! diyenlere…

Geldik yılın en sıcak, en bayıltan havalarına…

Bu dönemlerde üzerimize sıcaktan bir rehavet, bir uyuşukluk  çöküyor haliyle… Ne yapsak, nasıl eğlensek, ne izlesek de yüzümüz gülse, her zaman gittiğimiz etkinliklerden farklı bir şey olsa da gitsek düşünceleri uçuşuyor kafamızda.

Böyle zamanlarda aklıma Uğur Gürsoy’un kaleme aldığı karakter Fırat geliyor. Can sıkıntısını hangimiz daha güzel tarif edebiliriz ki?

fırat_değişik bişiy

 

Değişik bir şeyler  keşfetmek isteyenler için sosyal medyada çok konuşulan bu videoları paylaşmak istedik… Hangisi İstanbul’a gelir bilinmez ama videoları izlerken bile gülümseyeceğinizi garanti ediyorum.

 

Tuhaf  “Royals” klibi:
Muhtemelen çok sevilen şarkının bu versiyonunu hiç dinlemedin. Aleminyumfolyodan İlluminati’ye uzanan bu tuhaf cover, hiç yoktan yere yüzünde saçma bir gülümseme yaratacak.

Exclusive "Weird Al" Yankovic Music Video: FOIL (Parody of "Royals" by Lorde)

 

İlişki dediğin…
İlişkilere bambaşka bir gözle bakmamızı sağlayan bu video klip, şarkının önüne geçmiş. Defalarca izlemek istiyor insan…

Wilkinson - Afterglow

 

Thrift shop mu o duyduğum?
Voca People’ın her videosu zaten olay yaratıyor. Macklemore’un efsanevi şarkısını coverlamışlar ki tadından yenmez… Enstrüman olmadan bir şarkıyı böyle kusursuz şekilde yorumlamaları sence de çok eğlenceli değil mi?

MACKLEMORE THRIFT SHOP Justin Timberlake Suit and tie a cappella mash up cover VOCA PEOPLE

 

Shakira ve Rihanna’nın ikizi varmış haberimiz yokmuş.
Youtube’da Barely Politics kanalına üyeysen bu videoyu biliyorsundur. Ama takipte olmayanlar için Rihanna ve Shakira’nın çılgın videosunu da paylaşmak isterim.

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna PARODY! Key of Awesome #83