MÜZİK

Köklerden bugüne Moonspell!

Portekiz’in karanlık adamları müzik yolculuklarına Black Metal/Folk tadında albümler yaparak başladı. Moonspell’e karanlık ve epik tat kavramını en başından beri oturtmaya çalışan Fernando grubun en bilinen yüzü diyebiliriz. En başından bu yana söz ve bestelerle ağırlıklı olarak ilgilenen Fernando, grubun birçok ödülü kazanmasına ve kendi alanında lider müzik yapmasına ana sebep demek yanlış olmaz.

moonspell

20. yılını kutladıkları Irreligious albümü, tartışmasız bir şekilde gothic/black metal albümler arasında hala zirveyi koruyor. Derinlik ve hiçlik temaları ürkütücü bir şiirsel anlatımla bu albümde fazlasıyla öne çıkıyor. 25. yılına doğru hızla yol alan bu metal devini 20 Kasım’da Dorock XL’da izlemek ve üstüne en iyi albümlerini baştan sona dinleyecek olmak büyük şans! Önceki yıl ‘güneş’ altında izlediğimiz Moonspell belki de bu kez Kadıköy’de Mephisto’yu bize gösterecektir…

Kariyerlerine 11 albüm sığdıran ve birçok filozof ve şairden beslenen Moonspell 20 Kasım akşamı metal müzikseverlere büyük keyif yaşatacak! Biletler burada.

Düşünsenize kapanış Full Moon Madness olacak…

Moonspell - Full Moon Madness