MÜZİK

Günün Şarkısı: Queen – Bohemian Rhapsody

Günün hangi saatinde olursanız olun, Queen dinlemek için önce müziğin sesini açın!

“Dünyanın en iyi şarkıları”ndan bir liste yapılsaydı eğer, büyük tartışmalar yaşanırdı, bütün müzikseverler ne pahasına olursa olsun kendi sevdikleri kült şarkıları o listeye sokmaya çalışırdı. Ama kesin olan bir şey var; Bohemian Rhapsody o listeye mutlaka girerdi. Freddie Mercury’nin dünyaya kazandırdığı bu şarkı önce İngiltere listelerinde, ardından tüm dünyada uzun yıllar liste başı oldu. Gerçi önemli olan listelerdeki değil, kalplerdeki yeri. Hafızalarda öyle tatlı bir yer buldu ki kendine, muhtemelen yüz yıl geçse de etkisini yitirmeyecek.

Freddie Mercury bu şarkının sözlerinin ne anlattığını hiç bir zaman açıklığa kavuşturmamış. Her dinleyenin kendine göre bir anlam çıkarmasını istemiş. Belki de bu yüzden dünyanın en çok cover’lanan şarkılarından biri olmuştur. Kim bilir…

Bu şarkıya ve Freddie Mercury’ye dair merak ettiğiniz şeyler varsa, yakın zamanda kafanızdaki soruları aydınlatacak bir film geliyor. Biliyorsunuz Rami Malek’i Freddie Mercury olarak beyaz perdede izleyeceğiz. Film çok yakında vizyonda olacak. Vizyondan önce filmi muhteşem bir parti eşliğinde seyretmek isterseniz, 2 Kasım’da Grand Pera’daki gösterimi kaçırmayın. Biletler ve detaylar için tıklayın. Filmin fragmanını aşağıya bırakıyoruz. İzleyip yükseldikten sonra, biletlerinizi almayı unutmayın! ;)

Queen – Bohemian Rhapsody (Official Video Remastered)


Fragman

Bohemian Rhapsody | Türkçe Altyazılı Fragman | 2 Kasım 2018