MÜZİK

Günün Şarkısı: Michael Jackson – Smooth Criminal

Onsuz 9 yıl geçmiş.

Dün, yani 25 Haziran Michael Jackson’ın ölüm yıl dönümüydü. Gündem yoğun olunca Pop’un Kralı’nı hak ettiği gibi anamadık. Bugünü ona ayırmak isteriz. Smooth Criminal efsanesiyle güne başlayalım mesela.

Her ünlü müzisyenin ölümün ardından çıkan dedikodu rüzgarı Michael Jackson için de esti tabi. Ölmediği ve hala yaşadığına dair spekülasyonlar, hayranları tarafından hala gündemde tutuluyor. Bu tür dedikodulara tutunmak yerine, onu saygıyla anmak, şarkılarını yeni nesillere aktarmak yapacağımız en sağlıklı şey olacaktır. Moon Walk’un yaratıcısı ile aynı çağda yaşadığımız için sevinelim.

Onu canlı dinleme fırsatını yakalayanlardansanız çok şanslısınız. Eğer böyle bir fırsatınız olmadıysa size tatlı bir etkinlik önereceğiz. The Tribute To The King Of Pop şovu Haziran ve Temmuz ayı boyunca Antalya’da olacak. Şaşırtıcı şekilde Michael Jackson’a benzeyen William Hall’u görünce büyük efsaneyi iliklerinizde hissedeceksiniz. Tatil planlarınıza eklemek isterseniz biletlere buradan ulaşabilirsiniz. [Bilet Al]

Michael Jackson - Smooth Criminal (Official Video)