MÜZİK

Gidelim buralardan!

Nazan Öncel'in unutulmaz şarkısındaki gibi alsak başımızı gitsek... Güzel bir kamp yapsak!

Kim demiş kışın seyahat edilmez, tatil yapılmaz diye? Yeşilin rengi, toprağın kokusu asıl kış aylarında güzel. Aramızda kamp yapmayı sevenler varsa çok iyi bilir. Soğuk havada ateş yakmak, kamp kurmak nefis bir deneyim.

Haydi hep birlikte hayal kuralım. Gün batarken göl kenarında kamp sandalyelerinde oturuyoruz. Hava soğuk ama ateşin sıcaklığıyla ısınıyoruz. Sıcacık kahveler, çaylar içiyoruz. Fonda da en sevdiğimiz müzikler çalıyor. Şehrin karmaşası tamamen arkamızda kalmış.

Bu güzel kareye eşlik edecek bir çalma listesi lazım. Size bir kaç alternatif liste önerelim o halde! Sevdiğiniz isimlere göre aşağıdaki Spotify listelerini takibe alabilirsiniz.

1- Evrencan Gündüz, Büyük Ev Ablukada, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Gaye Su Akyol gibi yerli sahnenin yükselen isimlerini seviyorsanız aşağıdaki liste tam size göre.

2- 70’lerin efsane müziklerini sevenler için sert ve insanın içini ısıtan bir yolculuk listesi bulduk.

3- Indie’ci üstadlar için döndüre döndüre dinleyecekleri bir liste keşfettik.

4- Can Bonomo, Edis veya Müslüm Gürses gibi farklı sesleri aynı anda dinleyenleri, her müzik türüne açık olanları da unutmayalım.

Canınız kamp ateşi, sakinlik ve huzur çektiyse hiç durmayın. Hemen arkadaşlarınızı organize edin ve bir plan yapın. Yeni yıla girmeden önce tüm negatif enerjinizi nötrlemek gerçekten iyi bir fikir. Bu organizasyonu kolaylaştırmanız için bir önerimiz daha var. Yolculuğunuzda araba kiralayacaksınız Avis’i tercih edebilir ve online ödemelerindeki %30 indirimden faydalanabilirsiniz. Devir ekonomi devri. ;)