MÜZİK

2024’e Sayılı Günler Kala: Yeni Yılı Müzikle Karşılamaya Hazır Olun!

2024’e Türkiye’nin en sevilen sanatçılarıyla ‘’Merhaba!’’ demeye hazır mısınız? Karşınızda 31 Aralık 2023 konser takvimi: 3, 2, 1!

Umut dolu yeni başlangıçları müjdeleyen ve bir dönemin kapılarını kapatan o gün: 31 Aralık. Birbirinden özel konserlerle dolup taşan takvimler, şimdiden yeni yıl heyecanını hissettiriyor. Şehir meydanlarından konser salonlarına…

2024 için geri sayıma hazır mısınız? Yeni yıla enerji dolu bir başlangıç yapmak isteyenler için 31 Aralık akşamı gerçekleşecek konserleri bir araya topladık. Yeni yıl kazaklarınızı giydiyseniz listenin detaylarına inebiliriz. İşte 2024’ü birlikte karşılayabileceğiniz konserler!

#1 Cem Adrian

Cem Adrian, yılbaşını dinleyicileriyle birlikte karşılamaya hazırlanan isimler arasında. 31 Aralık Pazar akşamı gerçekleşecek olan konserin ev sahibi ise Jolly Joker Vadistanbul. Kül, Derinlerde, Herkes Gider mi ve Ben Seni Çok Sevdim gibi hit parçaları Adrian ile birlikte söylemek için yerinizi şimdiden alın.

‘’Mutlu yıllar sevgilim/Sensiz kutlar, bu gece tüm aşıklar’’ 

Cem Adrian - Mutlu Yıllar

#2 Lvbel C5

2024’e Türkçe rap rüzgarlarıyla girmeye ne dersiniz?

Lvbel C5 en sevilen şarkılarını seslendirmek için 31 Aralık akşamı Mawish Beach & Disco sahnesinde olacak. Yılbaşı özel şovlara hazır olun! Gaz Pedal, 10 Numara, Yapamam, Ralli, Aynen Öyle ve daha birçok hit parça.

LVBEL C5 - '10 numara,

2024’e eğlenerek girmek isteyenler için adres belli.

#3 Cengiz Kurtoğlu

Yılbaşı gecesi arabesk tutkunları için de harika bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Cengiz Kurtoğlu 31 Aralık akşamı yeni yılı karşılamak için Nossa Costa’da olacak. Arabesk, fantazi ve taverna müzikleriyle tanınan Kurtoğlu, hit parçalarını sevenleri için seslendirecek.

Göz göre göre yandı yıllarım, senin eserin bu yorgun yıllarım…

Cengiz Kurtoğlu & Hakan Altun - Yorgun Yıllarım - (Official Video)

#4 Ozbi

Hadi diyelim gidelim buralardan…

Ozbi feat. Melek Mosso - Hadi Gittik (Single) #BunlardanBıktımBen

Ozbi, 31 Aralık akşamı yeni yılı karşılamak için Ankara’da olacak. Jolly Joker Ankara’nın yılbaşı özel gecesine konuk olacak olan Ozbi, en sevilen şarkılarını ve yeni hitlerini hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

O Bi’ Karamel, Hadi Gittik, Dünya’m, Geceyi Anlatmış ve daha birçok parça. Ozbi ile 2024’ü karşılamaya hazır mısınız?

#5 Ersay Üner

Başarılı şarkıcı, besteci ve söz yazarı Ersay Üner de yeni yıl gecesinde sahnede olacak. Wyndham Grand Kayseri sahnesinde sevenleriyle buluşacak olan Üner; İki Aşık, Nokta, Tatlım Tatlım gibi hit parçalarıyla 2024’e merhaba diyecek.

2023: ‘’Geliyor mu aklına? Acıtıp ara ara… Bende dün gibi, geçmedi daha.’’

#6 Alkan Dalgakıran

Oses Türkiye yarışmasından tanıdığımız Alkan Dalgakıran, 2020 sezonunu birincilikle tamamlamıştı. Yarışmanın ardından profesyonel müzik çalışmalarına devam eden Dalgakıran, bu kez yılbaşı özel programı ile karşımızda.

Alkan Dalgakıran - Bebek

31 Aralık akşamı Sponge Pub Konyaaltı sahnesinde hayranlarının karşısına çıkacak olan genç müzisyen, yeni parçalarını da seslendirecek. Antalya, 2024’e Türkçe rock rüzgarlarıyla girecek!

Biletix, yılbaşı ruhunu müzikseverlerle paylaşmaya hazır! 31 Aralık gecesi Türkiye’nin en sevilen müzisyenleriyle yeni yılı karşılayın…

Hoş geldin 2024!