MÜZİK

Bunları Bilmediğinize Eminiz

 Good Music in Town başlığıyla, YKB sponsorluğunda ülkemize gelen Dee Dee Bridgewater, Sarah Brightman,  Andre Rieu  ve Voca People hakkında daha önce duymadığınız gerçekleri derledik.

 

Analı Kızlı Caz

Cazseverlerin yakından tanıdığı, Grammy’lere doymayan Dee Dee Bridgewater’ın kızı da müzisyen. Geçen sene İstanbul’da ağırladığımız China Mosas da annesi gibi caz söylüyor. Bakın bakalım tarzları benziyor mu?

Uzayda Bir Soprano

Sarah Brightman sesini meleklere benzetenleri utandırmamış ve Russian Space Agency ile uzaya gitmeye karar vermiş. Şu sıralar gerekli eğitimleri alan soprano, 2015 yılında gerçekleşecek yolculukta uzaya çıkan ilk sanatçı olacak. Yani bizzat uzaydan gelen, David Bowie’yi saymazsak!

Sarah Brightman

Temizlemesi Zor Olur Ama

Andre Rieu fotoğrafta gördüğünüz kalede yaşıyor. Şaşırdık mı? Yani dünya çapında milyonlarca hayranı olan bir klasik müzik sanatçısının çiğ köfte zinciri açmasını beklemiyorduk ama kale de biraz ağır oldu sanki :)

kalesi

Uzaylı Ama O da Sonuçta Bir İnsan

Popüler şarkılara yaptıkları a capella düzenlemeleriyle pek sevilen, uzaydan gelen beyaz canlılardan oluşan Voca People ALS kampanyasına katılmadan edememiş. Videonun sonuna dikkat ederseniz makyajda ufacık bir akma dahi yok. Yani uzaylının hası burada!

Voca People ALS ice bucket challenge