MÜZİK

Günün Şarkısı: Spice Girls – Say You’ll Be There

Mutlaka duymuşsunuzdur; Spice Girls yeniden bir araya geliyor ve turneye çıkıyor. Son dönemde dünya çapında magazin değeri taşıyan en büyük haberlerden biri bu oldu haliyle. Sevinenler, heyecanlananlar, umursamayanlar ve tabii eleştirenler…

Spice Girls - Say You'll Be There (Official Music Video)

Eski anıları, eski müzikleri yad etmek her zaman güzeldir. Söz konusu 90’lar ve Spice Girls olduğu için bu turnenin büyük ses getireceğine eminiz. Aslında ekipte bir isim eksik. Kim olduğunu biz söylemeden de tahmin edebilirsiniz. :)

Victoria Beckham, işinden dolayı diğer Spice Girls üyelerine bu turnede eşlik edemiyor. Kocası, çocukları ve sıfırdan yarattığı moda markasıyla “kusursuz” hayatına devam etmek istiyor. Yine de destek mesajlarını kızlardan eksik etmemiş ve ikonik #GirlPower hareketinin hakkını vermiş.

Biz nefesleri tuttuk ve Spice Girls’ün dönüşünü bekliyoruz. İngiltere turnesini buradan inceleyebilirsiniz. Onları İstanbul’da dinlemek şahane olmaz mıydı? Ne dersiniz?

Bu arada hatırlatalım; “Yılın Bileti” anketine katılarak, 2019’da kimleri canlı dinlemek istediğinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Üstelik bu ankete katılarak 500 TL’lik Biletix Hediye Kart kazanma şansı yakalayabilirsiniz. [Ankete Katıl]