MÜZİK

Bahar ve yaz planları başlasın!

Mayıs'tan Ağustos'a, bizi hayata döndürmek için bekleyen müzik etkinliklerini listeledik.

Türkiye’nin her yerinin donduğu bu günlerde bahar ve yazı heyecanla beklememize sebep olacak birkaç güzel neden var. Çooooooook özlediğimiz festivaller, biletini zor bulduğumuz büyük konserler, kıdemli hayranı olduğumuz sanatçıların etkinlikleri…

2021 – FESTİVALLER

Edirne Gençlik Festivali

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Edirne Gençlik Festivali, 29-30 Mayıs’ta yapılacak. Detayları yakında açıklanacak olan festivali buradan ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

BigFest İstanbul

İstanbulluların gözde festival alanlarından Life Park’ta 22-23 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinliğe bilet almak için tıklayın.

Bozcaada Caz Festivali

16-18 Temmuz’da Çanakkale Ayazma Manastırı’nda 5. kez gerçekleşecek olan Bozcaada Caz Festivaline katılmak için tıklayın.

Ege Open Air Fest

24-27 Haziran arasında İzmir Özdere Ortaköy Sahili’nde yapılacak olan Ege Open Air Fest, açık havada, deniz kenarında müzikle iç içe olmayı özleyenler için iyi bir seçenek. Ayrıca festival sadece müzik değil spor, gastronomi, doğa gibi diğer alanlarda da etkinlikler vadediyor. Biletler için tıklayın.

Trakya Fest

22-25 Temmuz’da yapılacak olan etkinliğin biletleri yakında satışa sunulacak. Gelişmeleri buradan ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

2021 – KONSERLER

Ezhel

Ezhel, Haziran’da İzmir, Ankara ve İstanbul’da 3 konser verecek. Bilet almak için tıklayın.

The Blaze

Türkiye’de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi bulunan The Blaze, 5-7 Ağustos arasında Ankara, İzmir ve İstanbul’da 3 konser verecek. Birini ya da hepsini yakalamak için tıklayın.

Duman

Duman 21 Mayıs’ta Bursa’da Osmangazi Salonu’nda hayranlarıyla buluşacak. Bursalıları ve bu konser için Bursa’ya gidecekleri buraya alalım.

Demet Akalın

22 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alacak olan Demet Akalın’ı dünya gözüyle görmek için tıklayın.

Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki diğer konserlere buradan ulaşabilirsiniz.

%100 Metal Sunar: Epica

Kendine gelmek için biraz daha sert bir şeylere ihtiyaç duyanlar için de elimizde bir şeyler var. Hollandalı senfonik metal grubu Epica, 3 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta KüçükÇiftlik Bahçe’de sahne alacak. Bilet almak için tıklayın.

Yeni Türkü 40. Yıl Özel Konseri

Yeni Türkü müziği biraz daha doğuya taşıyor ve 23-24 Mayıs’ta Gaziantep ve Diyarbakır’da iki konser düzenliyor. 1979’dan beri hayatımızda olan Yeni Türkü’nün konserlerine bilet almak için tıklayın.

Candan Erçetin

BGM’de hafta sonu konserleri kapsamında 5 Haziran’da Candan Erçetin’i izlemek ve dinlemek için tıklayın.

Satışta olan tüm etkinlikleri keşfetmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.