minimaster

Kış aylarında ailenizle katılabileceğiniz etkinlikler

Aileniz ile güzel vakit geçirebileceğiniz etkinlikleri sizler için derledik, keyifli okumalar...

Sonbahara tamamen veda edip kışa merhaba dediğimiz aralık ayı geldi, çattı…

Kışın gelişiyle birlikte evde geçirdiğimiz zaman artarken, dışarıda sosyalleşme ihtiyacımız da artıyor. Bu yüzden sizler için sergilerden tiyatro oyunlarına ailenizle katılabileceğiniz etkinlikleri derledik.

The NBA Exhibition

Dünyanın bir numaralı spor ligi olan NBA’i keşfetmeye hazır mısınız?

NBA’in etkileşimli global sergisi “The NBA Exhibition” ilk defa Türkiye’de!

Sergi içinde NBA’in yıldızlarından birçok iz bulabileceğiniz gibi farklı etkinliklere de katılım sağlayabiliyorsunuz.

Serginin en çarpıcı kısımlarından biri Measure Up!  El ve ayak izleri, kanat genişlikleri ve boylarıyla NBA’in yıldızları ile kendinizi kıyaslayabilirsiniz.

Serginin en dikkat çekici kısımlarından biri ise ünlü NBA sporcularının imzalı formalardan kişisel eşyalarına uzanan muhteşem bir koleksiyon.

Sergi ile ilgili daha detaylı bilgi için daha önce yazdığımız blog içeriğine göz atmayı unutmayın.

The NBA Exhibition, 31 Aralık tarihine kadar Ataşehir Metropol İstanbul’da sizleri bekliyor!

Wonder Village İstanbul 2022

Çocuk olanlar ve hala çocuk hissedenler… Bu etkinlik tam da size göre!

Atlı karıncadan buz patenine, kış lezzetleri ile dolu yeme-içme alanlarından hediyelik alışveriş standlarına kadar her aile üyesinin doyasıya eğlenebileceği büyülü bir yılbaşı kasabasına hoş geldiniz!

Sürpriz isimlerin sahne alacağı Wonder Village’da birçok sürpriz sizi ve ailenizi bekliyor. Unutulmaz bir eğlenceye hazır olun!

Sihirbaz Alexs Show

Birçoğumuzun gözünde bir gizem haline gelen sihirbazlar, yüzyıllardır sahnede bizleri büyülemeye devam ediyor. Özellikle çocuklar için paha biçilmez bir gösteri haline gelen bu şovlar onların hayal dünyasını da genişletmeye yardımcı oluyor.

Değişik illüzyon numaralarına hazırsanız Sihirbaz Alexs Show, Nergiz Gösteri Merkezi sahnesinde sizleri bekliyor!

Alice Müzikali

Lewis Carroll’ın eşsiz eseri “Alice Harikalar Diyarında”  bugüne kadar 174 dile çevrilmiş ve tiyatro sahnelerine esin kaynağı olmuştur. Günümüzde de popülerliğini kaybetmeyen eser, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini alıyor.

İlk kez 7 Şubat 2019’da perde açan, pek çok kez kapalı gişe oynayan, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan Alice Müzikali, uzun bir aranın ardından yeniden seyirciyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan gibi ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Alice Müzikali yeniden tiyatroseverler ile buluşuyor!

Mahşer-i Cümbüş Çocuk

Bütün bir oyunun çocuklar tarafından yönetildiğini düşünün, sizce nasıl olurdu?

Çocukların, sanat ve eğlenceyi deneyimlerken, oyuncuları ve oyunu interaktif olarak yönlendirebildikleri bu doğaçlama oyunda kahkaha garanti!

Çocukların hayal gücü ve yaratıcı fikirlerini geliştiren çocuk oyunu “Mahşer-i Cümbüş Çocuk” sizlerle buluşuyor.

Bam Bam Tam Çocuk Konseri

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezun olan Murat ve Gizem Gerçeker, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Konserlerinde yer alan şarkılar çocukların aktif olarak katılabileceği bir şekilde tasarlanmış. Geliştirici beden hareketleri ve zihin gelişimine katkı sağlayan ve çocukları sosyalleştiren Bam Bam Tam Çocuk Konseri, Gaziantep Çocuk Şenliği kapsamında sizlerle buluşuyor.

Çocuklarınızla eğitici, eğlenceli ve bol hareketli zaman geçirmek isterseniz bu etkinlik tam size göre!

Daha fazlası için tüm Aile & Çocuk etkinlikleri bir araya topladığımız rehberimize göz atmayı unutmayın.