Spor

Dünyaca Ünlü Spor Ligi NBA’in Global Sergisi The NBA Exhibition İstanbul’da!

Basketbol'un ruhunu yaşamak isteyenler için: The NBA Exhibition şimdi Türkiye'de!

Hupalupa Expo ve EEG ortaklığıyla düzenlenen sergi, NBA liginin dinamiğini ve renkli atmosferini İstanbul’a taşıyor. Sporcuların yaşam tarzını, NBA kültürünü ve tarihini sergileyen interaktif sergi, The Moose Bay Outdoor Store resmi sponsorluğuyla Metropol Alışveriş Merkezi Hupalupa’da.

50 Parçalık Özel Koleksiyon: Basketbol Tarihine Tanıklık Etmiş Eşyalar

NBA ruhunu yansıtan etkinlikler ve interaktif deneyimler sunan The NBA Exhibition, tüm aile bireylerine NBA dinamiğini hissettirecek. 20 farklı bölümden oluşan sergi; ziyaretçilerine sanal gerçeklik tecrübeleri ve NBA temalı fotoğraf çekilme alanları sunuyor.

Serginin merak edilenleri:

Larry O’Brien’ın NBA şampiyonluk kupası

NBA tarihinin en büyük ayakkabı numarasına sahip oyuncusu Shaquille Q’Neal’in 1992 tasarımlı 56 numaralı ayakkabısı

Serginin dikkat çeken diğer kısmı ise orijinal parçalardan oluşan 50 parçalık özel koleksiyon bölümü: NBA Memorabilia. Bu bölüm, geçmişten günümüze, tarihe geçmiş NBA oyuncularının imzalı eşyalarını basketbol tutkunlarıyla buluşturuyor. Ziyaretçiler, bu bölümde basketbol temalı bir zaman yolculuğuna çıkıyor.

Kendinizi NBA Yıldızı Gibi Hissetmeye Hazır Mısınız?

Peki, sergide basketbol tutkunlarını başka neler bekliyor?

Kendinizi NBA’in yıldız sporcusu gibi hissedeceğiniz giriş tüneli size NBA dünyasının kapılarını aralıyor. NBA yıldızlarının el, ayak, boy ve kanat genişliklerini gözler önüne seren Measure Up kısmı da serginin gözde bölümlerinden. NBA standartlarına göre yetenek testlerine girebileceğiniz Draft Combine, arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle NBA yıldızlarını yanınıza taşıyan AR Photo Booth fotoğraf alanı, sizi basketbol sahasının ortasına ışınlayan 360 Video alanı ve hayalleri gerçeğe dönüştüren Slam Dunk Selfie bölümü… Dahası NBA dünyasını keşfetmenizi sağlayan NBA VR teknolojisi. Sergi, küçük basketbol yıldızlarını ise JR. NBA Skills Challenge ile yetenek parkuruna davet ediyor.

The NBA Exhibition İstanbul'da!

The NBA Exhibition’da, arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz oyun alanları da bulunuyor. Hoop Arcade, Table Basketball ve PlayStation NBA oyununun son versiyonu NBA 2K23 ile basketbol karşılaşmalarına hazır olun. The NBA Exhibition, bu deneyimi ölümsüzleştirmek için ziyaretçilerine hediye NBA forması kazanma şansı da sunuyor. Make or Miss ve Global Hoop alanlarındaki özel deneyimlerle, seçeceğiniz NBA takımının formasına sahip olabilirsiniz. Shoot alanı ise basketbol topu hediyeleri kazanabileceğiniz farklı bir alan. Sergiden ayrılmadan önce NBA Stage’de unutulmaz NBA anlarını izlemeyi ve NBA Jersey Zone’da yeni sezon formalarını keşfetmeyi unutma.

Hazırsanız şutlar Metropol AVM potalarına! 30 NBA takımı, 31 Aralık tarihine kadar İstanbul’da!