Güncel

“Burda Olan Burda Kalır” Kış Turnesinde!

Zafer Algöz ve Can Yılmaz'ın ‘’Burda Olan Burda Kalır’’ ismini verdikleri gösterileri kış turnesine çıkıyor!

Uzun süredir farklı sosyal medya platformlarında içerik üretmeye devam eden Zafer Algöz ve Can Yılmaz, 2019 yılında gösterilerini sahneye taşımaya karar verdi. Sahne performansları da en az sosyal medya içerikleri kadar beğenilen ikili, kış turnesinde mercek altına alacakları konular ile şimdiden heyecan uyandırıyor.

O hâlde gelin, hikâyenin en başına dönelim. Burda Olan Burda Kalır nasıl başladı?

Burda Olan Burda Kalır ile ilk program

Şubat, 2019 tarihinde, Kafa Radyo’da her pazartesi program yapmaya başlayan Can Yılmaz ve Zafer Algöz, ilk kayıtlarını Radyoland podcast kanalına yükleyerek farklı bir mecraya adım attı. Eylül 2019’da ise yayınladıkları kısa tanıtım videosuyla artık Youtube için de içerik üreteceklerini müjdelediler. Sohbet tadında geçen bölümlerde bir hayli enteresan konulara parmak basan ikili, değindikleri konularla izleyicilerinden oldukça olumlu geri dönüşler aldı. Nasıl konular mı? Burda Olan Burda Kalır’ın en sevilen içerikleri arasında ‘’Mangalın Püf Noktaları’’, ‘’Evlenmek İsteyen Gençlere Tavsiyeler’’, Bill Gates Bir Balon mu?’’ ve ‘’Hollywood’un Karanlık Yüzü’’ gibi ilginç başlıklar yer alıyor.

Mangal Yapmadan Önce Bilmemiz Gerekenleri Konuştuk...

Burda Olan Burda Kalır programı, sadece keyifli sohbetlerin edildiği bir platform değil. Zafer Algöz ve Can Yılmaz, kanallarında birbirinden renkli isimleri de konuk alıyor. Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Hakan Altun, Yılmaz Vural ve daha pek çok isim. Ayrıca ikili, Youtube üzerinden paylaştıkları videoları podcast kanalları için sesli bir format hâline getirip takipçileriyle buluşturuyor. Kısacası Burda Olan Burda Kalır’a dilediğiniz her platformdan ulaşabilirsiniz.

Ve Huzurlarınızda Hakan Altun & Hüsnü Şenlendirici 💯 | 100.Bölüm

Burda Olan Burda Kalır ve sahne macerası

İkilinin sahne macerası ise programın ilk bölümünden sadece 2 ay sonra başladı. Nisan 2019 tarihinde Rotterdam’da ilk gösterilerine çıkan Zafer Algöz ve Can Yılmaz, seyircilerden oldukça olumlu geri dönüşler aldı. Türkiye’deki ilk sahnelerini ise İzmir’deki renkli bir açılışla gerçekleştirdiler. Bu iki perdelik oyunda, Zafer Algöz’ün muhteşem oyunculuk performansları ve Can Yılmaz’ın sizi kahkahalara boğacak hikâyeleriyle baş başa kalacaksınız.

Gösterinin en eğlenceli yanı ise geçmişte hepimizin aşina olduğu Türk televizyon hikâyelerini, gerçekten deneyimlemiş kişilerin ağzından duymak. Programın ismi de işte işte tam olarak buraya dayanıyor. İzleyicilerini, anıları ve deneyimleriyle güldürmeyi başaran ikili, iki perdelik inişli çıkışlı oyunu, ‘’burda olan burda kalır’’ diyerek noktalıyor. Artık bu performansı canlı izlemenin vakti geldi!

Burda Olan Burda Kalır, kış turnesiyle şehrinize geliyor!

Stand up’ın ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden biri hâline gelen Can Yılmaz ve Zafer Algöz, ekran karşısındaki başarılı performanslarını sahneye taşıyor. Kış turnesi kapsamında birçok şehri ziyaret etmeye hazırlanın ikinin merakla beklenen etkinlik takvimleri ise şöyle:

  • 29 Ocak: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu, İzmir
  • 24 Şubat: Atatürk Kültür Merkezi – Aspendos Salonu, Antalya
  • 25 Şubat Marmara Koleji AKM – Bodrum, Muğla
  • 9 Mart: Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi, Eskişehir
  • 16 Mart: Türker İnanoğlu Maslak Show Center, İstanbul
  • 18 Mart: MEB Şura salonu, Ankara
  • 28 Nisan: Türkan Şoray Kültür Merkezi, Antalya

Burda Olan Burda Kalır’ın etkinlik takvimini bir hayli kabarık! Siz de ikilinin eğlenceli sohbetlerine tanık olmak ve soğuk kış günlerinde kahkahalarla içinizi ısıtmak için biletlerinizi şimdiden alın.

Söz, burda olan burda kalacak!