Güncel

Metallica’ya Esin Veren Therapy? Türkiye’de!

İrlandalı alternatif rock grubu Therapy? 7 Mart 2020'de Volkswagen Arena'da gerçekleşecek Stage Box kapsamında sahnede izleyebileceğiz.

Therapy?'yi Canlı İzlemek İçin Biletinizi Alın

İrlandalı alternatif rock grubu Therapy? müziğinde asıl yükselişi 90’larda yaşadı. Shortsharpshock albümleriyle listelerde üst sıralarda yer alan şarkılara imza atarak Avrupa turneleri yaptılar. Hatta bir grubun “dünya” çapında başarılı olduğunun göstergesi olarak Japonya’da konserler verdiler. Troublegum ve  Infernal Love albümleriyle 90’ların sesi oldular.

23 stüdyo albümüne imza atan Therapy? müzikte 30. yılına girdi. Grubun lideri Andy Cairns müzikal geçmişlerini değerlendirirken, 1993 senesinde Metallica’nın alt grubu olarak sahneye çıktıklarında, kısa saçları ve Joy Division tişörtleri ile metal izleyicisinden alkış almanın büyük başarı olduğunu söylüyor. Hatta Metallica’nın grup olarak yaşadığı imaj değişiminde de kendilerinden esinlendiklerini söylüyor. Siyah dışında bir rengin Rock müziğin yakınından geçmediği, zincirsiz konserlere giremediğiniz dönemden bahsediyoruz tabi ki :)

Bu arada 90’lar 90’lar dedik de, grubun nostaljik bir figür olduğunu düşünmeyin! 2013 çıkışlı Troublegum albümünü bir dinlerseniz grubun ne kadar sağlam bir sounda sahip olduğunu anlayacaksınız. Rock tutkunlarına güzel haber, grubu 7 Mart 2020’de Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Stage Box kapsamında sahnede izleyebileceğiz. Etkinliğin programında ayrıca Duman, Dolu Kadehi Ters Tut,  Emir Can İğrek, Al’York ve Sülfür Ensemble da var.

Grubun devasa külliyatından sizin için Diane şarkısını seçtik. Ama siz bununla yetinmeyin, 2018 tarihli CLEAVE albümlerini de dinleyin deriz.