YAŞAM

İyilik adımları Sea Life’ta!

SEA LIFE'ın 8.000 metrekarelik alanında su altı dünyasını keşfedenler aynı zamanda attığı adımları Help Steps adımlarına çevirip 20 farklı dernekten istediğine bağışta bulunabilecek.

Biletleri Gör

SEA LIFE İstanbul, 8.000 metrekarelik alan üzerinde, 51 adet sergi tankında, 5 milyon litre suyun içerisinde 500’ün üzerinde türden yaklaşık 15 bin deniz canlısını içinde barındırıyor. Uzun zamandır hem çocuklar hem de yetişkinler için muazzam bir su altı deneyimi sunan SEA LIFE İstanbul, Help Steps sağlık ve sağduyu uygulamasıyla yeni bir iş birliğine başladı!

Artık SEA LIFE’ın 8.000 metrekarelik alanında su altı dünyasını keşfedenler aynı zamanda attığı adımları Help Steps adımlarına çevirip 20 farklı dernekten istediğine bağışta bulunabilecek. Bu kuruluşların içerisinde Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’nden Kansersiz Yaşam Derneğine, Tohum Otizm Vakfı’ndan Akut’a kadar farklı konularda aktif olan kurumlar yer alıyor.

Help Steps’i AppStore ve Google Play’den indirebilir, YouTube sayfalarından yapılan bağışların dekontlarını ve görsellerini takip edebilirsiniz. Üstelik uygulamayı indirenler gelen kod ile SEA LIFE İstanbul biletini indirimli alabiliyor.

Sea Life İstanbul’u ziyaret ederken bir ihtiyaç sahibinin hayatına dokunmayı unutmayın. [Biletleri Gör]