MÜZİK

Yeni klip: Lady Gaga, Ariana Grande – Rain On Me

Lady Gaga ve Ariana Grande'den işbirliği: Rain On Me

Lady Gaga’yı son dönemlerde “A Star is Born” filminin müziğiyle Oscar alırken hatırlıyoruz. Filmde ve ondan önceki Joanne albümünde Lady Gaga’nın en duygusal hallerini keşfetmiştik. Kafamızdaki imajı, her an her şeyi yapabilecek çılgın sanatçıdan “country girl” imajına evrilmek üzereydi ki geçtiğimiz günlerde Ariana Grande ile yaptığı ortak şarkıyı piyasaya sürdüler.

Rain On Me klibini hem lateks kostümler, hem şarkı aralarındaki rap denemeleri hem de sözleri açısından ele alırsak Lady Gaga’nın eski şaşaalı günlerine dönme isteğini anlamak zor değil. Klipte iki sanatçı da lateks kostümler giyerek 2000’lerin “dinle-unut” pop şarkılarına bir gönderme yapmışlar. Aslında altyapılar da “2000’lere ait bir şarkı” hissini tamamlıyor. Bu yıl tüm “fast-fashion” mağazalarda bu şarkıyı duyacağız gibi…

Bakalım bundan sonraki süreçte Lady Gaga’nın beklenen albümü nasıl bir patlama yaratacak? Acaba eski günlerinde olduğu gibi sadece şarkılarıyla değil hem kostümleri hem de işbirlikleriyle listelerin zirvesine oturacak mı?

Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me (Official Music Video)