Güncel

Lady Gaga İstanbul’a 21 Tırla Geliyor!

Dünya starlarının tırlarla turnelere çıkmasına ilk olarak Madonna ile aşina olmuştuk. Kendisi 3 uçak ve 45 tır dolusu malzeme ile İstanbul’a gelmişti.

İstanbul, 16 Eylül‘de dünyanın en önemli starlarından birini ağırlayacak. Her konseri olay yaratan ve konser videoları Youtube’da tıklanma rekorları kıran Lady Gaga da “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesine tabii ki koloni halinde geliyor.

Sadece 1 kıyafetinin bile 1 tıra anca sığacağını düşündüğümüz Gaga’nın 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle geliyor olması bizi pek şaşırtmadı. Neticede koskoca Lady Gaga’nın araba kiralayıp İstanbul’a gelmesini beklemiyorduk ya… Bildiğimiz üzere bu konserde “Venüs” gezegeninin atmosferi yaratılacak. Bunun için tonlarca detay var. Zaten dansçıları kendi başlarına bir ordu kıvamında. Teknik detaylar, keza kostümler, kuaför, stil danışmanları ve sanat yönetmenlerini de hesaba katmak lazım.

lady gaga

Yine de kabaca hesaplamaya çalıştığımızda o 21 tırın içinde neler olabileceğine dair net fikirler yürütemiyoruz. Ne demişler: “İnsan bazen sadece hayret ediyor!”

2 günlük hafta sonu tatiline çıkarken bile yanımıza 2 bavul alıyoruz diye bizi eleştiren erkeklerin bundan sonra bizi anlayışla karşılayacaklarını düşünüyor ve herkesi de bu tır olayına fazla kafa yormamaya davet ediyorum.

Biz Lady Gaga sevenlere sadece konseri merak ve heyecanla beklemek düşüyor azizim!

LADY GAGA's artRAVE the ARTPOP Ball Tour - Turkey HD