MÜZİK

Yağmurda Asla Dinlememeniz Gereken Şarkılar

Yağmurlu ve gri havalar insan bünyesini otomatik olarak depresifleştiriyor. Havanın melankolisi yetmiyormuş gibi bir de üzerine hüzünlü şarkılar dinlerseniz, kendi ölüm fermanınızı imzalamış olursunuz.

Her şeyin bir yeri zamanı var. Bugün günlerden Sezen Aksu değil mesela.

Yapmayın arkadaşlar! Siz siz olun, yağmurlu havalarda bunalımlı şarkılardan sakının.

Kaan Tangöze- Bekle Dedi Gitti

Biliyoruz Kaan Tangöze’nin son albümü dinlenmeyecek gibi değil. Muhtemelen her şarkısını çoktan loop’a aldınız. Ama yağmurlu havalarda bu şarkıyı dikkatli tüketmek lazım. “Havalar nasıl olursa olsun ben Kaan dinlerim arkadaş” diyorsan, konserine bekleriz.

Kaan Tangöze - Bekle Dedi Gitti

Ceyl’an Ertem – Bile İsteye

Malum Ceyl’an Ertem her depresyonun fon müziği olabilir ama biz bu sefer sizin yağmurun gereksiz melankolisinde kaybolmanızı istemiyoruz. Hem kendisi sahnede çok daha eğlenceli. En iyisi gidip yerinde dinlemek, Ceyl’an Ertem konserinin biletleri burada!

Ceyl'an Ertem - Bile İsteye

MFÖ – Yalnızlık Ömür Boyu

Yalnızlık ömür boyu sürmez arkadaşlar, ömür boyu olsa duramazdınız. :) Önce bunu bir kabul edelim. Şarkıya böyle yaklaşırsanız depresyonun pençesinden kurtulabilirsiniz. Ama şarkının çok güzel olduğunun biz de farkındayız. Omuzlarınızdaki gereksiz acıdan kurtulup, mutlu mutlu şarkıya eşlik edeceğinize söz verirseniz biletler burada.

MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu

 

Cem Adrian – Ben Seni Çok Sevdim

Siz yine sevmeye devam edin. Ama bu havada değil. :( Şarkıyı açar açmaz gözyaşlarına boğulmak içten bile değil. “İlla melkanloli istiyorum” diyorsanız, biletler burada!

Cem Adrian - Ben Seni Çok Sevdim (Official Audio)

Şebnem Ferah – Sigara

Şarkının adı bile tüylerinizi diken diken etmiyor mu? Peki sözlerine ne demeli?

“Ben sigara dumanımın altında, yana yana en sonunda kül oldum.”

Bu şarkıyı evde dinleyip efkarlanmayın, onun yerine buradan Şebo konserine bilet alın.

Şebnem Ferah Sigara Klip

 

Nazan Öncel – Gidelim Buralardan

Alıp başını gitme isteği uyandıran bu şarkıyı evde tek başınıza dinlemek tehlikeli ve yasaktır. Hangimiz gitmek istemiyoruz ki? Ama şimdi iki damla yağmur gördük, iki depresyona girdik diye her şeyi bırakıp gitmek olmaz.

Nazan Öncel - Gidelim Buralardan

Sertab Erener – Vur Yüreğim

Bir nesil bu şarkıyla heba oldu. Şarkının duygusu Sertab’ın sesiyle o kadar güzel ki, dinleyip duygulanmayan bizden değildir. Siz siz olun “Vur Yüreğim” diye içlenmek için yağmurun dinmesini bekleyin. Onun yerine Sertab konserine giderek modunuzu yükseltmeniz daha mantıklı. biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Sertab Erener - Vur Yüreğim - Sertab Erener

Bonus: Sezen Aksu ve Tüm Şarkıları

Sezen Aksu - Küçüğüm (Official Video)

Bu havada “Küçüğüm, daha çok küçüğüm. Bu yüzden bütün hatalarım” diye şarkı söylerseniz içiniz şişer. Bu şarkıyı daha keyifli günlere bırakmanızı öneriyoruz. :)