MÜZİK

Tatile Kulaklık Götürmekle Olmaz!

Bütün sene çalışıp yaz tatilini beklemedik mi? O zaman elimizden gelenin en iyisini yapıp bütün kış hatırlayacağımız bir tatilcik yapmayalım mı? Erken rezervasyonlar, ucuz uçak biletleri kovalaması bittiyse gideceğimiz yerde güzel bir konser, festival varsa kaçırmayalım!

Bizi kederli gülümsemelere sürükleyen Cem Güventürk’ün çizimlerini mutlaka takip edin!

Tatilinizi Şenlendirecek Etkinlikler 

Electronica Festival Çeşme

Ne zaman 🔔  25 – 26 Haziran

Nerede 🔭  İzmir

Eğlenceli Neler Var  🐇  Elektronik müziği düzenli dinliyor, FG 93.7 frekansını ezbere biliyorsanız bu festival size göre. EDM festivalleri arasında ayrı bir yeri olan Electronica bu sene techno ve house müziğin son dönemdeki başarılı isimlerini programında toplamış. 

Bilet bak  

Fethiye Reggae Festivali 

Ne zaman 🔔 14 – 15 Temmuz 

Nerede  🔭 Muğla

Eğlenceli Neler Var  🐇 Deniz kenarında kamp yapıp akşam ateşin etrafında şarkılar söylemenin bir üst aşaması festival olsa gerek. Sizinle aynı müzik zevkine sahip, hayat görüşleri birbirine yakın bir kalabalığa karışmak güzel olmaz mı? Reggae deyince akla gelen ilk isimler Sattas ve Luxus festivalin ana grupları.

Bilet bak  

Limits Off presents Chill – Out Festival

Ne zaman 🔔

Nerede  🔭 Bodrum

Eğlenceli Neler Var  🐇 Chill – Out festival sahne tasarımları, festival alanı ve iyi müzikle kalitesini kanıtlamış, Türkiye’nin en istikrarlı müzik festivali. İstanbul ayağının ardından Çeşme’de de 2 gün süren aralıksız performanslara yer verecek. Programda yer alan isimlerden birkaçı: Crussen, Francesca Lombardo, Kiasmos, Konfetti Klub Ensemble ‘live’ .

Bilet bak  

Jolly Joker Alaçatı Yaz Konserleri

Ne zaman 🔔 3 Eylül’e kadar devam ediyor

Nerede  🔭 İzmir 

Eğlenceli Neler Var  🐇 Türkçe Pop müzik yazın kafa boşaltmak, eski sevgiliye saydırmak belki anıları tazelemek için iyi gelebilir. Koray Avcı, Berkay, Teoman, Yıldız Tilbe, Rober Hatemo daha kimler var kimler… 

Bilet bak  

Kuşadası Kahve ve Çikolata Festivali

Ne zaman 🔔 24 – 27 Haziran

Nerede  🔭 Aydın 

Eğlenceli Neler Var  🐇 Tatilde diyet olmaz! Çikolata, şekerleme, dondurma, bisküvi ve çeşit çeşit kahvenin olduğu bir festivalde çocuklar gibi mutlu olacaksınız.

Bilet bak  

 

Zeytinli Rock Festivali

Ne zaman 🔔 24 – 27 Ağustos

Nerede  🔭 Balıkesir 

Eğlenceli Neler Var  🐇 Her sene Dalyan sahilinde kurulan bir Rock kenti var. Daha önce gitmediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. Üstelik bu sene 30 Ağustos tatiliyle ve bayramla birleştirilerek güzel bir tatil yapabilirsiniz. Kamp biletlerinizi şimdiden alın, tükenebilir.

Bilet bak