MÜZİK

Konserde Yapılmaması Gereken 5 Hareket

1- Pardonpardoncular:
Biliyoruz herkes ön sıralara geçmek istiyor. Kategorisinin hakkını vermek istiyor. Ama pardon,pardon’la ön saflara geçmeye çalışanlar siz herkesten daha mı uyanıksınız? Lütfen artık bir yerde sabit kalın ve müziğin tadını çıkarın.

2- Kadınlar Tuvaleti Çilesi:
İsterseniz 56 tane kabin yapın, Metal konserleri dışında kadınlar tuvaletinde her zaman sıra olur. Bu saatten sonra kimseye hızlı boşaltım dersi veremeyeceğimize göre çok basit bir çözüm öneriyorum. Sayın organizatörler lütfen tuvaletlere ayna koymayın. Bakın o sıralar nasıl azalıyor :)

3- Her Daim Video/Fotoğraf Çeken İzleyici:
Bütün konseri küçücük ekrandan izlediğinin farkında mısın? Anlıyorum heyecanlısın, konserden bir anın olsun istiyorsun ama itiraf et o çamur gibi videoları hiçbir zaman izlemeyeceksin. O yüzden lütfen indir şu kolunu da çektiğim fotoğraflarda çıkmasın! (Özeleştiri :) )

4- Durdurak Bilmeden Konuşanlar:
Tamam TIP oynayalım demiyorum ama lütfen Berkecan’ın sana nasıl kazık attığını / akşam nasıl sarhoş olduğunu anlatırken bir es ver arkadaşım!

5- Sahne Önündeki Elektrik Direkleri:
Sahne önü almışsın, konsere gelmişsin artık o konserin hakkını vereceksin dostum! Olmadı sağa sola iki sallan da canlı olduğunu anlayalım.