MÜZİK

Kaçmaz: BigFest İstanbul 2023

İstanbul’un en büyük açık hava festivallerinden biri olan BigFest İstanbul, 2023 sezonuyla sahnelerini yeniden seyircilerine açıyor.

Sarıyer’de bulunan Life Park’ın ev sahipliği yapacağı etkinlikte birbirinden özel isimler aynı sahneyi paylaşacak. Yaz aylarını müzikle karşılamaya hazırsanız gelin etkinlik takvimine daha yakından bakalım.

BigFest İstanbul 2023’te İlk Gün: 3 Haziran Cumartesi

İki gün sürecek olan dev festivalin açılışı 3 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Yerli sahnenin en sevilen isimleri aynı sahnede İstanbullularla buluşacak. Cumartesi gününü renklendirecek isimler arasında hip-hop ve rap kültürünün yükselen ismi Güneş ve alternatif müzik sahnesinin aranan grubu Büyük Ev Ablukada yer alıyor. Toprak Yağmura ve Sar Bu Şehri gibi parçalarıyla bilinen Can Ozan da BigFest sahnesinde olacak. Yeni nesil rock grupları arasında yer alan Skapova ve alternatif müzik grubu Belki Biraz da 3 Haziran’da sahnede. Gecenin sonu ise sürpriz bir After Party ve DJ performansıyla noktalanacak.

BigFest İstanbul 2023’te Dev Kapanış: 4 Haziran Pazar

Festivalin son günü de dopdolu. Türkçe rock müziğin ikonik grubu Duman, 4 Haziran Pazar günü BigFest sahnesinde! 10MG ve Randevu gibi hit parçalarla Türkçe rap gündemine bomba gibi düşen Motive de festivalin son gününde sahne alacak. Festivalin son konukları ise alternatif müziğin sevilen isimleri Mavi Gri ve Albin Hasani ve yeni anadolu türünün yükselen sesi Emre Fel. BigFest’in ilk günü de tıpkı ilk gece gibi DJ performansıyla sonlanacak. After Party sürprizleri ise merakla beklenen bir sır!

Life Park İstanbul’da sizleri neler bekliyor?

İstanbul’un festival merkezleri arasında yer alan Life Park, Sarıyer Bahçeköy’de yer alıyor. “Şehrin Müzikli Ormanı” mottosunu benimseyen mekan, bugüne dek sayısız sanatçıyı ve yüz binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Yaz-kış etkinliklerine ara vermeden devam eden Life Park, 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Etkinlik alanının içerisinde yeme-içme alanları ve yürüyüş parkurları gibi imkanlar da mevcut. Kısacası Life Park kendi içerisinde küçük bir dünya.

Siz de şehrin kaosundan uzaklaşmak ve müzikle nefes almak istiyorsanız iki günlük bu festivali kaçırmayın!