Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Lizzo – Juice

Lizzo kendi tarzına "church with twerk" diyor. Ruhaniliğini bastırmadan mizahi ve bir o kadar da seksi şarkılar yapıyor diyebiliriz. 

Lizzo bu senenin en büyük keşiflerinden! Sesini duyduğunuz anda dudaklarınıza şakacı gülümseme, bir ne diyor bu kadın, hakikaten onu mu dedi ifadesi yerleştiriyor.

Daha 14 yaşındayken rap yaparak müziğe başlayan Melissa Viviane Jefferson, kilise korolarında şarkı söyleyerek sesini geliştirmiş. R&B aşkı hiçbir zaman bitmeyen Lizzo, uzun süre çaldığı flütü de müziğine dahil etmekten geri durmamış. Clean Bandit, Bastille, Prince gibi isimlerle stüdyo kayıtları yaptıktan sonra nihayet Juice ile kendi müzikal dünyasını dinleyicilerle buluşturmuş. Kendisi bu tarza “church with twerk” diyor. Ruhaniliğini bastırmadan mizahi ve bir o kadar da seksi şarkılar yapıyor diyebiliriz.

Toplumun güzellik standartlarının eleştiren, herkesi aynı kalıba sokmanın saçmalığıyla dalga geçen şarkı sözleri şu sıralar Amerika’da ayakta alkışlanıyor. MTV müzik ödüllerindeki eğlenceli sahnesini ardından Grammy’ler de uzakta gözükmüyor. Hala dinlemediyseniz Lizzo’nun Cuz I Like You albümü kulaklıkla dinlemenizi sonrasında da bir canlı konser videosunu izlemenizi tavsiye ederiz.

 

Lizzo - Juice (Official Video)