Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Chairlift – Romeo

Chairlift'in Does You Inspire You, Something, Chairlift at 6:15 ve 2016'da çıkarttıkları Moth ile birlikte toplam dört albümleri var.

Chairlift; Caroline Polachek ve Aaron Pfenning ikilisinden oluşan, müzik hayatına 2017’de veda etmiş ama her dönem açıp dinleyebileceğiniz bir grup. Bolca synthy-pop öğeleri taşıyan müzikleri elektronik müzik sevenler için her daim dinlenebilecek lezzette.

Gruptan ayrıldıktan sonra müzik hayatına solo olarak devam eden Caroline Polachek son şarkısı So Hurt You’re Hurting My Feelings şarkısıyla sevdiklerimiz listesine aldığımız isimlerdendi.

Chairlift’in Does You Inspire You, Something, Chairlift at 6:15 ve 2016’da çıkarttıkları Moth ile birlikte toplam dört albümleri var. Sanki her döneme göre fazla modern kalan bir tarzları var. Zamanının ötesinde kelimesinin anlamı giderek daha futuristik boyutlara ulaşıyor. Mesela 8 sene evvel çektikleri Amanaemonesia klibi 80’lerin tarzına gönderme içeriyor ama müziğiyle de bir o kadar 2020’ye ait gibi.

Kliplerindeki modern dans koreografileri ve özgün görsel tasarımlarıyla hem dinlenip, hem izlenebilecek gruplar arasındalar. Sayısız hit şarkılarının arasından bugün için iddiasız Romeo şarkısını seçtik.

Chairlift - Romeo (Video)