Güncel

Life In Color Rehberi

Life In Color ile ne zaman tanıştık?

2006 yılında Miami’den yola çıkan ve dünyanın pek çok şehrini rengarenk boyayan Life in Color ile 2014 yılında tanıştık.

9 Ağustos 2014’te Unleash, ardından 1 Ağustos 2015’te Big Bang Tour konseptleriyle İstanbul’da binlerce festivalciyle buluşan Life in Color, iki yıllık kısa bir sürede Türkiye’nin en büyük müzik etkinliklerinden biri oldu.

Life in color

2016 yılına Kingdom turu ile başladık!

Life in Color, bu yıl Türkiye’de önce 28 Mayıs’ta İzmir’deydi. Dev bir etkinlikle İzmirli elektronik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Life in Color’ın sıradaki durağı ise İstanbul.

life in color

İstanbul’daki üçüncü yılına daha önceki etkinliklere göre çok daha büyük bir şovla hazırlanan Life in Color 6 Ağustos’ta ilk uluslararası festivalini Life Park’a getiriyor!

Life in color

Peki, Life in Color Festival’da neler var?

2 SAHNE

Life in Color Festival 2014 ve 2015’in ardından bu yıl katılımcılarına ilk kez aynı gün iki farklı sahnede eğlenme fırsatı sunuyor. Bu yılın görkemli sahnesi Kingdom Main Stage’in yanı sıra katılımcıları bir sahne daha bekliyor!

Kingdom Main Stage şimdiye kadarki en büyük boya şovlarına sahne olacak. “Life in Color’ı çok seviyorum, ama boyanmasam daha iyi” diyorsanız; diğer sahnede boya atımı yok.

22 SANATÇI

Life in Color’da yine bu yıla özel dev bir lineup bizleri bekliyor.
Nicky Romero’nun headlinerlığında, Fedde Le Grand ve Laidback Luke’un özel performanslarıyla sahne alacağı Life in Color Festival’da Adventure Club, Atmozfears, Bolier, Caked Up, Dannic, Danny Avila, Moti, Noisecontrollers, Paris & Simo, Pham, Shapov, Sick Individuals, Sunnery James & Ryan Marciano, Twoloud, Vicetone ve lokal DJlerimiz Arem Özgüç, Arman Aydın ve Sercan Yanbay’ın performanslarıyla elektronik müziğin her türünü deneyimleyeceğiz.

Hepsinin yanı sıra, Life in Color’ın olmazsa olmazı, muhteşem enerjisiyle Sheldon Blake de festivalin hostluğunu gerçekleştirecek. Festivalin fotoğrafları elektronik müzik dünyasının en büyük fotoğrafçıları Rutger Geerling, Kevin Verkruijssen ve Floris Heuer tarafından çekilecek. Bu büyük festivalin etkinlik sonrası filmi de daha önce I Am Hardwell United We Are’ın harika “aftermovie”sini yaratan MAI Magazine’in elinden çıkacak.

Life in color line up

Life in Color Festival’a nasıl hazırlanıyoruz?

Çantamıza etkinlik günü hava güneşli ve sıcak olacağı için güneş kremi koymayı ihmal etmiyoruz. 😉Ayrıca, etkinlik dönüşünde rahat etmek için yanımıza yedek kıyafet de alabiliriz. Survivor Bag bilet alanlara zaten t-shirt, gözlük, havlu ve boya şişesinden oluşan bir çanta veriliyor, ancak Survivor Bag bilet satın almadıysak bile etkinlik alanında Merchandise kısmından gözlük, t-shirt, şapka, havlu gibi lisanslı ürünler satın alabiliyoruz.

Çantamız çok büyük diye endişelenmemize de gerek yok, çünkü etkinlik alanında eşyalarımızı güvenle teslim edebileceğimiz lockerlar ve vestiyer olacak.

 Life in color

Life in Color sevgimizi veya favori sanatçımıza olan hayranlığımızı gösterecek rengarenk pankartlar hazırlayabiliriz. “Malzemem yoktu, pankart hazırlayamadım” diyenler için ise güzel haber, etkinlik alanında pankart hazırlama standı da olacak.

Tabii sadece bunlarla sınırlı kalmıyor Life in Color. Daha pek çok sürpriz aktivasyon Life Park’ta sizleri bekliyor.

Life Park’a geliş ve gidişlerimiz de sanılanın aksine çok kolay. Dilersek metroyu kullanarak Hacıosman’a geliyor ve sonra servislere ya da Bahçeköy’e giden minibüslere binip Life Park önünde inebiliyoruz. Ayrıca bu minibüsler Beşiktaş ve Bahçeköy arasında gün boyu saat 01:00’a kadar sefer yapıyor ve Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi önemli noktalardan geçiyor.

Bu yıl Life in Color Festival’da pek çok aktivasyon, daha önce hiç olmadığı kadar renkli bir alan, görkemli sahne tasarımları, büyüleyici görsel şovlar; yani kısacası tam anlamıyla bir festival deneyimi bizleri bekliyor.

6 Ağustos’ta Life Park’ta gerçekleşecek Life in Color Festival için biletlerinizi şimdiden alın!

Life in Color Festival 2016