Güncel

Komedi Guide ile Kahkahaya Teslim Olun!

Biletix Komedi Guide sayfası ile gülmelere doyamayacaksınız... Hazırsanız başlıyoruz!

Uluslararası bir bilet firması olan Biletix; müzikten tiyatroya, spordan sinemaya kadar birçok alanın temsilcisi. Sanat ve spor meraklılıklarını birbirinden özel etkinliklerle buluşturmaya devam eden Biletix, her yıl 13.000’den fazla etkinlik düzenliyor. 600’ün üzerinde etkinliğin organizatörlüğünü de üstlenen kuruluşun adını duyurduğu birkaç alan mevcut. Komedi etkinlikleri de bunlardan biri. En az konserler kadar dikkat çeken stand-up gösterileri ve tiyatrolar, Biletix’in Komedi Guide sekmesi sayesinde izleyicilerle buluşuyor….

Gelin, en sevilen etkinlikleri beraber inceleyelim!

Biletix’le “Komedi” Sahnede!

Komedinin ülkemizdeki en başarılı elçilerinden biri olan Biletix, birbirinden özel etkinlikleri sanat tutkunlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Stand-up gösterileri, talk showlar, doğaçlama tiyatrolar ve stand-up geceleri ise Komedi Guide’ın yıldızlarından birkaçı.

Kendini kanıtlamış sanatçıların dışında amatör komedyenlere de yer veren Biletix, kahkahanın her halini izleyicinin beğenisine sunmaya hazır. Tabi hal böyle olunca Komedi sekmesinin bazı favorileri de oluşmuş durumda. Gelin, Biletix’in favori komedi içeriklerine daha yakından bakalım.

“Mesut Süre”den Etkinlikler Serisi

1981 Bursa doğumlu olan Mesut Süre, Türk radyo programcısı ve stand-up sanatçısı. Çeşitli radyo programlarında sunuculuk yapan Süre, asıl ününü stand-up gösterileriyle kazandı. Sinema filmlerinde de boy gösteren sanatçı, dijital platformlar için ürettiği içerikler sayesinde Türkiye’nin en çok konuşulan komedyenleri arasında girmeyi başardı. Detaylar blog yazımızda!

Sanatçının Biletix ile izleyicilere ulaşan 4 farklı programı bulunuyor. Bunlar Mesut Süre, Mesut Süre ile İlişki Testi, Yalnızım Mesut Bey ve Meksika Açmazı.

Sanatçının en beğenilen işlerinden biri olan Mesut Süre ile İlişki Testi, Youtube platformunda da yayımlanan bir içerik aslında. Gösteride çiftlerin tanışma hikayelerine odaklanan ve ikililerin aile ve arkadaşlık ilişkilerine değinen Süre, başarılı moderatörlüğü ile izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Süre’nin en çok konuşulan işlerinden biri de hiç kuşkusuz Meksika Açmazı. Spotify, iTunes ve Karnaval.com gibi platformlarda yayınlanarak en çok dinlenen podcastler arasına girmeyi başaran Meksika Açmazı bu kez sahnede!

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın mikrofon başından sahnelere taşıdığı bu gösteride yüz kaslarınız biraz yorulacak gibi. Herkesin kafasında soru işareti olan bazı konuların bu kadar komik olabileceğini bizler de düşünmemiştik!

Özgür Turhan

1992 Kayseri doğumlu olan Özgür Turhan, komedi kariyerine Youtube’a yüklediği içeriklerle başladı aslında. Deniz Bağdaş ile birlikte yönettikleri Kamusal Mizah isimli Youtube kanalları yaklaşık 350 bin aboneye sahip.

Çok Üst Düzey Bir Makyaj

Birçoğumuzun Organize İşler filmiyle tanıdığı Özgür Turhan, bu kez tek kişilik stand-up gösterisiyle sahnelerde. İzmir, Ankara, Adana, Samsun ve Antalya gibi çeşitli şehirleri ziyaret edecek olan Turhan, kamusal mizahını Türkiye’nin her noktasına taşıyacak gibi görünüyor! Kendisine Youtube’tan aşinaysanız gösterinin komedi seviyesini ölçmemize gerek yoktur diye düşünüyoruz. Şimdiden iyi eğlenceler.

Yasemin Sakallıoğlu

‘’Doğru Koca Nasıl Seçilir?’’ isimli Youtube videosuyla 5 milyondan fazla izlenme elde eden ve kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Sakallıoğlu, ilk komedi içeriğini kapsamlı bir gösteriye dönüştürdü!

Kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar ve aile bağları gibi çeşitli konuları mercek altına alan komedyen, tüm bu ilişkilerin insan üzerindeki etkilerini mizah unsurlarıyla harmanlayarak adeta bir kahkaha tufanı başlatıyor. Gösterisini izleyicileri üzerinden şekillendiren Sakallıoğlu, tabi ki kendini eleştirmeyi de ihmal etmiyor.

Günümüzün yükselen kadın komedyenleri arasında yer alan Sakallıoğlu’nu daha yakından tanımak için blog yazımızı okumayı unutmayın.

Çimen Talk Show

Youtube’un en çok izlenen talk show programları arasında yer alan Çimen Talk Show, Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın moderatörlüğünde gerçekleşen eğlenceli bir format. İnteraktif bir program olan Çimen Show, zaman zaman farklı konuklar ağırlayarak renkli anlara da sahne oluyor. Şu anda 4. sezon çekimleri devam eden programın kurgulanmış hâli, Youtube üzerinden yayımlanıyor. İkilinin dijital platformlarda yayımlamadığı Biz Bize – Çekimsiz isimli ayrı bir formatı da bulunuyor.

Stand-up Geceleri

Komedi Guide’ın en sevilen etkinliklerinde biri tabi ki de stand-up geceleri. Birçok farklı şehirde ve çeşitli mekanlarda düzenlenen stand-up geceleri, Biletix aracılığıyla komedi tutkunlarının karşısına çıkıyor. Efsahne Beyoğlu’nun ev sahipliği yaptığı Stand Up Gecesi Extra ise kategorinin öne çıkan etkinliklerinden. Açık Mikrofon Extra, Cadde Stand Up Gecesi, Kadıköy Stand-Up Dark Night, Beşiktaş Stand Up Night ve daha niceleri.

Gülmeye ihtiyacınız varsa tek yapmanız gereken Komedi Guide’ı ziyaret etmek. Çünkü burada her güne ve şehre ayrılmış özel komedi etkinlikleri bulunuyor. Maksat eğlence olsun!