YAŞAM

Evde Oynayabileceğiniz En İyi Video Oyunları

Oyun oynamayı sevenler kaleye mum diksin!

Pazartesi, Salı, Cumartesi, Pazar… Bütün günlerin aynı olduğu bir dönemdeyiz. Her gün aynı döngüde yaşıyoruz ve normal hayatlarımıza döneceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu dönemde rutin hayatımıza renk katmak için yapabileceğimiz çok şey var. Oyun oynamak da bunlardan biri. Bu yazıda dünyadaki en popüler bir kaç oyunu sizin için derledik.

Just Dance 2020

Seni hem terletecek hem de eğlendirecek bu oyun, evdeki rutinine %100 eğlence katacak. Sevdiğin isimlerin sevdiğin şarkılarıyla saatlerce dans etme fikri kulağına nasıl geliyor? Dans edip puan toplarken bir yandan da spor yapmış olacaksın.

JUST DANCE 2020 - LISTA COMPLETA DE CANCIONES [OFICIAL]

Platformlar: Wii, Wii U, PS3,​ Xbox 360​, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Microsoft Windows, Mac OS, Android, iOS, Windows Phone.

SingStar

Kareoke sevenler için en iyi oyunlardan biri Singstar. Avril Lavigne, Coldplay, Franz Ferdinand, David Bowie, Britney Spears ve Pixies isimlerin hit şarkılarını söylerken bakalım performansın nasıl olacak?

Singstar Trailer [HD]

Platformlar: PlayStation 4, PlayStation 3

Super Mario Party

Uzun yıllardır en sıkıcı günlerimizde bize eşlik eden Super Mario’nun Party versiyonunda farklı görevler, farklı karakterler seni bekliyor. Ataride Mario oynadığımız günler geride kaldı ama Mario en modern çağlarda bile hala çok eğlenceli.

Super Mario Party - Launch Trailer (Nintendo Switch)

PlatformlarNintendo Switch

HOUSEPARTY

Bu dönemde sevdikleriyle yanındaymışçasına vakit geçirmek isteyenler için diğer video chat programlarından farklı olarak daha eğlence odaklı bir alternatif. Sanki aynı odanın içindeymişsiniz gibi hem görüntülü konuşurken hem de uygulamanın size sunduğu Head’s Up, Quick Draw gibi oyunları oynayabiliyorsunuz.

How to Use Houseparty App (Tutorial of All the Features)

PlatformlariOs ve Android.

Gartic.io

Evde geçirdiğimiz bu zamanlarda arkadaşlarınızla internet tarayıcınız üzerinden kolaylıkla oynayabileceğiniz eğlenceli bir çizim oyunu. Oynamak istediğiniz arkadaşlarınıza yarattığınız odanın linkini atarak oyuna herkesi dahil edebilirsiniz. Oyunun sizden çizmenizi istediği şeyi, en kısa sürede diğerlerinin doğru tahmin etmesi gerekiyor. İçinizdeki çizim yeteneğini keşfederken komik anlar yaşayabileceğiniz bir seçenek.

Platformlar: İnternet tarayıcıları

Agar.io

Yine internet tarayıcısı üzerinden oynanan bir zamanların ünlü oyunu Agar.io’yu hem tek başınıza hem de takım olarak oynayabilirsiniz. Oyuna küçük bir hücre olarak başlıyorsunuz. Önce kendinizden daha küçük topları yiyerek büyüyor, büyüdükçe kendinizden daha küçük oyuncuları da yiyebiliyorsunuz. Oynaması çok basit görünen oyun, bağımlılık yaratabilir. Öyle ki olimpiyatları bile yapılıyor.

agar.io Tips, Tricks & Strategy

Platformlar: İnternet tarayıcıları

SIMS 4

Sims’i çocukluğunuzdaki gibi sadece ev dekore etmek olarak hatırlıyorsanız yanılıyorsunuz. Sims 4. versiyonunda bizlere çok daha sosyal bir hayat sunuyor. Farklı mekanlarda farklı insanlarla görüşemediğimiz bu günlerde belki de bu ihtiyacımızı Sims oynayarak giderebiliriz.

PlatformlarPlayStation 4, Xbox One, Mac OS, Microsoft Windows

Animal Crossing

Bu oyun Nintendo’nun en tatlı oyunlarından biri. Issız bir adaya düşseydiniz neler yapardınız? Bu soruya vereceğiniz cevapları oyunda gerçekleştirebilirsiniz.  Sonradan edineceğiz arkadaşlar konusunda da hazırlıklı olun.

Platformlar: Nintendo DS, Wii U

Final Fantasy

1997’den beri farklı platformlarda farklı versiyonlarının oynandığı bu kültleşmiş oyunla ilgili size bilinmeyen bir şey söyleyelim. Oyunun hit şarkısı One Winged Angel, Jimmi Hendrix’in Purple Haze şarkısından esinlenerek yapılmış.

Platformlar: Switch, PS4, Xbox One, Wii U, PSVITA, Android, Nintendo 3DS, iPhone, PS3, Wii, PSP, NDS, Xbox 360, PC, GameCube, Game Boy Advance, PS2, PS One.