Sanat

Sanatla kalın: Masterpiece Online Eğitimler

Bizi resim, heykel ve string art gibi sanat disiplinlerinin en keyifli uygulama yöntemleriyle tanıştıran Masterpiece Stüdyoları, bir süredir sanat tarihi, modern sanat gibi eğitimleri sanatseverlerle buluşturuyordu.

Neredeyse tüm vaktimizi evde geçirdiğimiz bu dönemde; Masterpiece bize bambaşka kapılar aralıyor ve eğitimlerini online olarak evlerimize taşıyor. Üstelik bu eğitimler sanat tarihi ve modern sanatla sınırlı değil. Online eğitim serisi astrolojiden cilt bakımına hatta feng shui gibi farklı ve ilgi çekici konulara kadar uzanıyor.

Masterpiece online eğitimler nasıl gerçekleşiyor?

Masterpiece’in kurucusu ve aynı zamanda ressam Mehmetcan Yaman’ın anlatıcı olduğu bu eğitimleri satın aldıktan sonra telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını indirmelisiniz. Dersten yaklaşık 1 saat önce mail yoluyla dersin ID ve şifresi katılımcılara iletiliyor. Tüm dersler Zoom üzerinden gerçekleşiyor.

Masterpiece online eğitimler ve tarihleri

30 Nisan Perşembe – Astroloji Atölyesi

2 Mayıs Cumartesi – Çocukça Sanat Tarihi

2 Mayıs Cumartesi – Sanat Tarihi Kursu (4 Ders)

2 Mayıs Cumartesi – Anne Kız Doğal Cilt Bakımı Atölyesi

3 Mayıs Pazar – “Çocukça” Mitoloji; Odysseus’un Yolculuğu

3 Mayıs Pazar – Zihin Haritaları Atölyesi

18 Mayıs Pazartesi –  Feng Shui-Benim Evim Benim Dünyam Atölyesi

28 Mayıs Perşembe – Doğum Haritası Analizi ile Kariyer ve Meslek



Bu eğitimlerden bağımsız olarak, evde kendi sanat eserlerinizi yaratmak isterseniz Masterpiece Resim Kiti ya da Masterpiece Heykel Kitlerine göz atabilirsiniz. Bu kitlerde ihtiyacınız olan tüm malzemeler var. Eserlerin yapılışına ilişkin hazırlanan bilgilendirme aşamaları ise e-posta yoluyla size ayrıca iletiliyor.

Umuyoruz ki bu dönemde yeni bir hobiye başlamak, yaratıcı işlerle uğraşmak en azından sanatın iyileştirici gücüne tutunmak herkese iyi gelir.