Sanat

Müzik ve mutfak yeniden bir arada: Eat Like an Italian 2

İtalyan yemekleri ve müzik… Hazırsanız Eat Like an Italian 2 başlıyor!

Dünyaca ünlü şeflerin buluşma noktası Eat Like an Italian, Mayıs ayında düzenlenen etkinlikte yüzlerce lezzet avcısını bir araya getirmişti.

Club Creative Agency, bu tutkuya ortak olmak ya da yeniden deneyimlemek isteyenler için kolları bir kez daha sıvadı…

Karşınızda Eat Like an Italian 2!

Eat Like an Italian ile Mayıs’ta neler yedik, neler dinledik?

Eat Like an Italian, İtalyan mutfağının enfes lezzetlerini müzikle harmanlayarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmuştu.

Bu eşsiz etkinlik ile ilgili daha önce yazdığımız bloğumuza aşağıdan ulaşabilirsiniz!

Yetenekli şeflerin ellerinden çıkan yemekler, workshoplarla birleşerek İtalyan yemek kültürünü tanıtan çeşitli istasyonlara taşınmıştı. Katılımcılar; kokteyller, pizzalar, makarnalar, tatlılar, salatalar, aperatifler ve daha birçok İtalyan lezzetini deneyimleme fırsatı bulmuştu.

Etkinliğin yıldızı ise Lovers Hurricane ve Imma Liar gibi hit parçalarla tanınan Selin Geçit’ti. İtalyan mutfağından vazgeçemeyenlere müjde!

Geçmiş sezonlarında birçok özel şefi ve sanatçıyı ağırlayan Eat Like an Italian için yeniden bir araya geliyoruz. İşte detaylar…

Eat Like an Italian 2’de sizleri neler bekliyor?

Eataly’nin birbirinden yetenekli şefleri, Eat Like an Italian 2 ile bir araya geliyor!

İtalyan mutfağının enlerini deneyimlemeniz için özel olarak hazırlanmış workshoplara ise yine etkinliğin özel kokteylleri eşlik ediyor.

Fakat bu kez sizleri pizza, makarna ve tiramisudan çok daha fazlası bekliyor…

Doğanın kollarına sarılmak ve Akdeniz lezzetlerinin en güzel yorumlarını tatmak için rotamız belli! Organizasyona sesleriyle renk katacak isimler ise şimdilik sürpriz.

Bir günlük Akdeniz turu için hazır mısınız?

Eat Like an Italian 2, kısa bir aranın ardından yeniden konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Konum ise bir kez daha İtalyan mutfağına sahne olacak olan Hilton İstanbul Bosphorus, Gün Bahçesi.

Akdeniz lezzetlerinin tadını çıkarmak, kültürü doyasıya keşfetmek ve kendinizi doğanın kollarına bırakmak için takvimlerinizde 4 Ağustos Pazar gününü işaretleyin!

Workshoplarla İtalyan lezzetlerinin sırrını keşfederken kendinizi adeta Akdeniz sularında hissedeceksiniz. Etkinliği renklendirecek olan konuk sanatçı ise günün sürprizi. O hâlde vakit kaybetmeden İtalya biletlerinizi alın!

Buon appetito!