Güncel

Yaza özel kodunuz ‘pizza ve makarna’: Eat Like an Italian, Mayıs’ta Hilton’da!

Yazın gelişini ‘’Eat Like an Italian’’ ile kutlayalım!

Birbirinden yetenekli şefler, İtalyan rüyasını yaşatan lezzetli yemekler ve biraz da müzik…

Eat Like an Italian, İtalyan yemek kültürünü yakından tanımak isteyen konuklarını ağırlamak için hazır!

Her istasyonda birbirinden farklı lezzetlere ve hikâyelere tanık olacak ve her lokmada İtalya’ya ışıklanacaksınız. Konuk sanatçılar eşliğinde kendinizi müziğe kaptırmayı da unutmayın!

O hâlde biraz da detaylardan bahsedelim.

Eat Like an Italian nedir?

Enfes İtalyan lezzetlerini müzikle harmanlayan ‘’Eat Like an Italian’’, yetenekli şeflerin ellerinden çıkan yemekleri workshoplarla birleştiriyor. Etkinlikte İtalyan yemek kültürünü tanıtan çeşitli istasyonları ziyaret ederek yepyeni deneyimler kazanacaksınız…

Kokteyller, pizzalar, markanalar, tatlılar, salatalar, aperatifler ve çok daha fazlası… Kısacası İtalyan mutfağı denince aklınıza gelen her şeyi ‘’Eat Like an Italian’’ ile deneyimleyebilirsiniz.

2024 takviminin yıldızı ise Lovers Hurricane ve Imma Liar gibi hit parçalar ile tanıdığımız Selin Geçit. Kısacası Eat Like an Italian, bu yıl hem midenizi hem de kulaklarınızı doyuracak!

Geçen sezonlarda neler yedik, neler dinledik?

Birbirinden özel İtalyan lezzetlerini bir araya getiren Eat Like an Italian, geçmiş sezonlarında da birbirinden özel şefleri ve sanatçıları ağırlamıştı. İtalyan mutfağını ülkemize taşıyan şeflere Aksak, Hemi ve Ezgi eşlik etmişti.

Etkinliğin ilk sezonunda ise açılışı Murathan Özbek & Can Balta, Konuralp ve Sali C. yapmıştı. Eat Like an Italian, müziği enfes lezzetlerle buluşturan efsane programıyla 2024 sonbaharında da İstanbul’u renklendirecek.

O hâlde etkinlik tarihini ve diğer önemli detayları inceleyebiliriz.

Eat Like an Italian: Nerede ve ne zaman?

‘’İtalyanca lezzetler başkadır.’’ mottosuyla yola çıkan Eat Like an Italian, 12 Mayıs Pazar günü, İtalyan mutfağı tutkunlarını bir araya getirecek!

Hilton İstanbul Bosphorus’un ev sahipliği yapacağı etkinlik, Gün Bahçesi’nde gerçekleşecek. Yazın gelişini kutlamak için ünlü şefleri bir araya getirmeye hazırlanan Eat Like an Italian, Selin Geçit’in performansıyla konuklarına keyifli dakikalar yaşatacak.

Yemek sizin için de vazgeçilmez bir tutkuysa ilkbahara veda ederken Hilton’da buluşalım!

İtalyan lezzetlerini deneyimlemek ve kalite müzik dinlemek için biletlerinizi almayı unutmayın.