Sanat

Kilden heykel yapıyoruz, hem de kafa dağıtıyoruz!

Sanat belki de sadece kafa dağıtmak içindir... Kim bilir?

Masterpiece Stüdyo’larını mutlaka duymuşsunuzdur. Duymayanlar için kısaca sanatla terapi yapabileceğiniz atölyeler şeklinde özetleyebiliriz. Masterpiece’in Taksim’de başlayan macerası kısa zaman içinde İstanbul’un farklı noktalarına hatta başka illere yayıldı. Bu başarı hikayesinin farklı sebepleri var ama en önemlisi, atölyelere katılanların memnuniyeti. Katıldığınız her seans yaklaşık 2-3 saat sürüyor. Bu süre içerisinde resim, heykel ya da string art çalışmanızı tamamlayıp evinize götürebiliyorsunuz.

Masterpiece ekibinin yetenekli eğitmenleri her adımınızda sizi yönlendiriyor. Ne yaparsanız yapın ürettiğiniz eserin kötü olma şansı yok. Çünkü işin tekniğini kavramanız için çok güzel ipuçları veriyorlar.

Amaç, sanatın derinliklerine inmeniz değil. Kimse sizden yeni bir Da Vinci olmanızı ya da muhteşem tablolar yaratmanızı beklemiyor. Amaç 2-3 saatliğine kafanızı boşaltmanız. Müzik dinlerken, önünüzdeki tabloyu renklendirmek veya kile şekiller vermek tahmin ettiğinizden daha dinlendirici.

Sıradan bir günü sanat dolu bir deneyime çevirmenin en pratik yolu diyelim ve tüm seanslar için sizi Masterpiece sayfasına yönlendirelim. Galata’daki tüm Masterpiece Atölyeleri’ne buradan ulaşabilirsiniz.