Sanat

İzleyenleri yolculuğa çıkaran 4 tatlı yol filmi!

Doya doya seyahat edemediğimiz bir yaz geçirdik. Yolculuğa çıksak bile evden çıktığımız anda her adımımıza dikkat etmek durumunda kaldık. Bu süreç bir süre daha böyle devam edeceğe benziyor. Yolculukları hayatının bir parçası haline getirmiş olanlar için tek bir yerde sabit kalmak epey zor. Evde olmayı sevenler bile maskesiz, rahat rahat seyahat etmeyi özlemiştir.

Yolculuğa çıkma hissinizi bir nebze dindirecek filmler izlemek isterseniz, aşağıdaki önerilerimizi not etmeyi unutmayın.

Şöhrete Bir Adım

Orijinal adı: Almost Famous
Imdb puanı: 7,9
Tür: Dram/Komedi

Rolling Stones’un turne hikayelerinden uyarlanmış bir film. Grupla beraber turneye çıkan bir gazeteciyi ve aralarındaki entrikaları izliyoruz. Filmin muhteşem müziklerini ayrıca hatırlatalım. Müzik filmlerini sevenler için de çok iyi bir seçenek.

Almost Famous - Trailer

Küçük Gün Işığım

2006 yapımı bu film başka hiç bir filme benzemeyen hikayesiyle, En Özgün Senaryo Oscar’ı da dahil olmak üzere pek çok ödüle layık görüldü. Uzun bir yolculukta, geniş bir minibüsün içinde tuhaf bir aile hikayesine şahit oluyoruz. Karakterlerin her biri, sinemaseverlerin hafızalarında yer edecek kadar şahsına münhasır.

Orijinal adı: Little Miss Sunshine
Imdb puanı: 7,8
Tür: Dram/Komedi

Little Miss Sunshine - Official Trailer [HD]

Thelma & Louise

İki yakın arkadaşın Meksika’ya olan yolculuğunu anlatan bu kült film, feminizmi beyaz perdeye taşıyor. Deli dolu bir yolculuğun parçası olmak istiyorsanız zaman kaybetmeden izleyin.

Orijinal adı: Thelma & Louise
Imdb puanı: 7,5
Tür: Macera/Suç

Thelma and Louise - Original Trailer | MGM

Küs Kardeşler Limited Şirketi

Wes Anderson’ın efsane filmlerinden biri. Filmde birbirine hiç benzemeyen, apayrı karakterleri olan üç kardeşin, babalarının ölümünden sonra Hindistan’a olan yolculuklarını izliyoruz. Yaşadıkları absürd olaylar Wes Anderson’ın renkleriyle harmoniye dönüşüyor.

Orijinal adı: The Darjeeling Limited
Imdb puanı: 7,2
Tür: Dram/Komedi

The Official Trailer for The Darjeeling Limited

Bu dönemde sakin yerlere yolculuğa çıkmayı düşünüyorsanız üst düzey konfor sağlayan AVIS, hijyenik, bakımlı ve güvenli araçlarıyla AVIS Yanında hizmetini sunuyor. Avis Yanında hizmeti sayesinde kiraladığınız aracı teslim almak veya teslim etmek için Avis ofislerine gelmenize gerek kalmıyor. Kiralama aşamasında Avis Yanında hizmetini seçiyorsunuz; aracınız bulunduğunuz adrese geliyor. Yolculuğunuz bittiği zaman da yine her neredeyseniz oradan teslim alınıyor. 

Hemen avis.com.tr’yi ziyaret ederek veya 444 28 47 no’lu İletişim Merkezi’ni arayarak talebinizi oluşturabilirsiniz.