MÜZİK

Anne Olunca Anlarsın!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da annemizi Mayıs ayının ikinci Pazar Günü kraliçe ilan edeceğiz. Ardından Pazartesi Günü “Anneeeee, siyah pantolonum nerede?” diye evin içinde en yüksek sesimizle fütursuzca ona sesleneceğiniz. O da “Nereye bıraktıysan oradadır.” diyecek. Hiç bıkmadan, usanmadan arkamızı toplamaya devam edecek!

Sen televizyon karşısında uyuklarken, o seni senden çok düşünüp “Kalk yerine yat yavrum. Sırtın ağrıyacak.” diyecek. Ama sen oflayıp poflayacak “Anne uyumuyorum ya…” diye cevap vereceksin. O da iç geçirecek ve “Anne olunca anlarsın.” diyecek!

midene sicak birseyler girsin

İşte günler yine böyle gelip geçecek. Bir sonraki Anneler Günü’ne kadar yine hiçbir şey değişmeyecek!

Gel bu sefer bir değişiklik yapalım. Anneler Günü için annene eğlence hediye edelim. Onu bir konsere gönderelim. Ya da bir tiyatroya… Belki de bir sergiye… Sen en iyisi yarışmamıza katılarak ona Biletix Hediye Kart hediye et ve seçimi ona bırak! Ne zaman nereye gitmek istediğine kendisi karar versin! Sultanlığı sadece Anneler Günü’nde kalmasın!

“En çok benim annem eğlensin!” diyorsan, sen de bu yazının altına annenin en sık kullandığı cümleyi #AnneKlasikleri etiketiyle Anneler Günü’ne kadar yorum olarak yaz ve yarışmamıza katıl!

Unutma: En beğenilen 5 yorumun sahibi; 50 TL değerinde Biletix Hediye Kart kazanıyor!

Yorumları beğenmeyi de ihmal etme. Kazananı Biletix takipçileri belirliyor!

Bu arada o siyah pantolonunu artık kendin bul ve televizyon karşısında uyuklamaya başladığında kalk yerine yat!