MÜZİK

Yılın Bileti Ödül Töreni’ne çok az kaldı!

4-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Yılın Bileti anketi için hazır mısınız? 2019'da en sevdiğiniz konser, tiyatro oyunu, müzikal, stand-up ya da festivale oy vererek, yılın en iyilerini siz belirleyeceksiniz. Sonuçlar 19 Kasım'daki ödül töreninde açıklanacak.

2018’de Yılın Bileti anketinde 10.000’den fazla oy kullanıldı. Katılım oranı bir önceki yıla göre büyük bir artış gösterdiği için 5 olan ödül sayısını 7’ye çıkardık ve ödül töreninde; Müzik ve Sahne Sanatları olmak üzere iki ayrı kategoride toplam 7 ödül verdik.

İşte 2018’in Sonuçları!

Sahne Sanatları Kategorisi

  • En Beğenilen Müzikal: Ghost The Musical
  • En Beğenilen Tiyatro Oyunu: 39 Basamak
  • En Beğenilen Stand-up / Komedi Sanatçısı: Kaan Sekban

Müzik Kategorisi

  • En Beğenilen Yabancı Sanatçı: Imagine Dragons
  • En Beğenilen Festival: GezginFest Van
  • En Beğenilen Erkek Sanatçı: Edis
  • En Beğenilen Kadın Sanatçı: Sıla

Tamamı sizin oylarınızla belirlenen anketin başka bir kazananı daha olmuştu. Ankete 2018. sırada katılarak, Biletix Hediye Kart kazanan İsmail Türk’ü bir kez daha tebrik ediyoruz.

Bu yıl da katılanlar arasından 2019. kişi 1000 TL değerinde Biletix Hediye Kart kazanacak.


2018’de Gerçekleşen Yılın Bileti Ödül Töreni’ni merak edenler için kısa kısa özet geçelim.

Edis, ödülünü Genel Müdürümüz Kemal Erdine’nin elinden teslim aldı. Ödülü alırken çok güzel bir konunun altını çizdi: “Çünkü klipleriniz izlenebilir, şarkılarınız dinlenebilir, radyoda denk gelinebilir. Bir günde ünlü, bir günde rezil olabilirsiniz ama eğer bir kitle sizin biletinizi almak için emek harcıyorsa o zaman gerçek bir yoldasınız demektir. O yüzden tüm Biletix ailesine ve kendi ekibime çok teşekkür ediyorum.”

Edis – Instagram Story

En Beğenilen Stand-up/Komedi Sanatçısı ödülü bu yıl ilk kez sahibini buldu. Ödülü kazanan Kaan Sekban geceye bir video ile katkıda bulundu. Çünkü kendisinin aynı saatlerde Zorlu PSM’de gösterisi vardı. Yaptığı konuşmada “Bizler yolun başındaki insanlarız. Böyle kıymetli organizasyonlarda çok kıymetli ödüllerle motive edilmek, gerçekten paha biçilmez bir şey. Bu güzel gece ve böyle bir etkinlik için, sanatçıları motive ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” diyerek Biletix’e teşekkür etti.


Yılın en sevilen haberlerinden biri de bu yıl ilk kez düzenlenen  GezginFest Van’ın “En Beğenilen Festival” seçilmesiydi. Festival kültürünün Türkiye’nin her köşesine uzanması bizi çok mutlu ediyor. Çeşitlilik arttıkça sanat ve kültür alışkanlıklarımız gelişiyor, artıyor. GezginFest Van’ın organizatörlerinden ve Interrail TR Kurucularından Bestami Köse de bizimle aynı şeyi düşünüyor ki Yılın En Beğenilen Festivali Ödülü’nü bir an olsun yanından ayırmamış. :)

Bestami Köse – Instagram Story

Bu heyecanın bir parçası olmak için 4 Kasım’da başlayacak oylamaya mutlaka siz de katılın!