MÜZİK

Yeni radyo programımız Ajanda başlıyor!

Hande Demirel’in sunduğu Ajanda'yı her Cuma 13:00'da internet üzerinden canlı dinleyebilirsiniz.

Ajanda'yı dinlemek için tıkla

Bazen hayatın sizden daha hızlı ilerlediğini, çevrenizde gerçekleşen olayların hızına yetişemediğinizi hissettiğiniz oluyor mu? Sanki sizin dışınızda herkes konser, tiyatro, gösteri geziyor da siz bir türlü kendinize göre bir plan yapamıyor musunuz?  O zaman sizin reçetenize öncelikle Biletix e-postalarına üye olmanızı yazıyoruz. Sonra da yepyeni radyo programımız “Ajanda”yı takdim ediyoruz!

Bundan sonra her Cuma Radyo Gedik‘te canlı yayınlanacak  programda o hafta neler varsa inceliyoruz. Göze çarpan konser, tiyatro, çocuk oyunu, gösteri, spor etkinlikleri tarihe göre sıralanırken, haftanın etkinlik özetine ulaşacaksınız. Bloomberg’den tanıdığımız deneyimli yayıncı Hande Demirel’in sunduğu Ajanda’yı her Cuma 13:00’da internet üzerinden canlı dinleyebilirsiniz. Programı yayınlandıktan sonra Ajanda podcast olarak dinlemek için tıklayın.

Nasıl Bir Radyo, Radyo Gedik?

Radyo Gedik, içeriğinde müzik, ekonomi ve sohbet programları barındıran, genç bir ekibin yönettiği dinamik bir internet radyosu.  Haber alma, bilgi verme, eğlendirme hedefli yayın akışıyla Gedik Holding bünyesinde yayına başlayan Gedik Üniversitesi öğrencilerinin ve akademisyenlerinin de programlarına yer veren radyonun çok çeşitli programları var. Güne güzel başlamak için Günaydın, bilim ve teknolojiye kadın bakış açısıyla yaklaşan Mühendis Kızlar, radyoda mizah arıyanlardan Rokoko’yu dinlemeni öneririz.