MÜZİK

Son Moda Parti!

MB İstanbul Fashion Week bu sabah “Lugvonsiga” defilesiyle başladı ve 15 Ekim Cumartesi gecesi harika bir partiyle sona erecek. Zorlu’da gerçekleşecek parti, sezonun diğer partilerinin de öncüsü olacak. Sabaha kadar durmayan EDM ritimleri Zorlu Performans Merkezi’nde yankılanırken, muhtemelen kendinizi müziğe teslim etmiş olacaksınız.

“Partiyi harika yapan nedir?” diyorsanız, sizin için sıralayalım:

1- Kolay kolay denk gelmeyecek bir performans izleyeceğiz: NU

Çoğu müzikseverin “Man o to” şarkısıyla tanıdığı Berlinli DJ/Prodükör NU, Avrupa ve Amerika’daki muhteşem performanslarının arasına bu defa İstanbul’u da dahil etti. Kafa açan setleriyle, tüylerini diken diken edeceğine emin olabilirsiniz. Dünyanın farklı yerlerini gezdikten sonra, her anısını müziğine taşıyan bir adam, sizi astral bir müzik yolculuğuna çıkarabilir.

Nu - MAN O TO (Original Mix)

2- Kanadalı yetenekli kadınlar: Blond:ish

Multi kültürel müzikleri, aşırı dinamik setleri ve göz alıcı tarzlarıyla Blond:ish de partide DJ kabininde olacak. Kendilerine kulak kabartmak isterseniz Soundcloud linklerini buraya bırakıyoruz.

blondish

3- Sabo’nun yüksek frekansına ayak uydurabilecek misiniz?

DJ Sabo, Burning Man gibi festivallerde çalan ve dünyaca ünlü isimlerle çalışan yetenekli bir müzisyen. Yaptığı müzik kulağınızdan çok ruhunuza hitap edecek. Eğer yeni keşifler peşindeyseniz doğru yerdesiniz. Sabo’nun orientalist ve meditatif müzikleri yüksek ihtimalle enerjinizi Allahuekber Dağları’na çıkaracak. Buyrunuz bu da Soundcloud linki.

sabo

 

Herkesin konuşacağı bu VIP partide yerinizi almak istiyorsanız acele edin, biletler tükenmeden biletinizi alın!