MÜZİK

Neil Young’ın stilini yakalıyoruz!

Bir Rock yıldızını sahnede izlemek en heyecan verici deneyimlerden biri. Ama konu efsanevi bir rock yıldızı olunca bu heyecan ve mutluluk çılgınca artıyor! Efsane kelimesinin altını en sağlam dolduran bu ismin, müziğindeki ustalığını ve büyüsünü anlatmak haddimiz değil ama, her efsane gibi onun da stili incelenmeye değer!

Neil Young Sapka

Neil Young, stilinde kilit öğe şapkalar! Fötr şapkaları, otantik takıları, eskimiş deri ceketleri, her şeyi öyle güzel harmanlanmış ki. Neil Young’ın tıpkı müziğinde olduğu gibi, stilinde de Grunge notalarına rastlıyoruz. Ekose gömleklerinde ve solmuş tişörtlerinde yakalayabilirsiniz bu Grunge tınısını.

Neil Young Stili Kızlar 2

Bu sefer sahnedeki ismin tarzını yakalamak erkekler için daha kolay! Olabildiğince rahat ve çabasız bir isim var karşınızda. Şayet yakışacaksa, çok yuvarlak bir suratınız yoksa bir fötr şapka kullanabilirsiniz; boynunuza incecik bir şal, üzerinizde en son lisede giydiğiniz bir tişört, altında beli biraz gevşek ve düşük olan jean. Ya da keten bir pantolon, paçalarını kıvırın, üstüne yine beyaz keten bir gömlek, deri bileklikleriniz.

Desktop

Kızlar, siz de yeterince eski bir tişörtünüz yoksa konuya uygun, bir erkeğin dolabından çalın, füme, yeşil veya kiremit rengi olabilir. Tişörtün yaka kısmını kesin, biraz ferahlasın, omuzlar da görünsün, kollarından da biraz kesin. Saçlarınızı açın, dilerseniz bir eşarpla bant yapın saçınıza, minimal takıları kat kat takın, incecik zincirler, bol yüzük. Yaz günü skinny jean ile kendinizi daraltmayın, maxi etekleri tercih edin derim, üstüne de kestiğiniz grup tişörtleri gayet güzel olacaktır, böyle bir görüntüyü postacı çantası ile tamamlayın, hem de kullanışlı olur.

Neil Young Stili Kızlar

Evet, bu konsere de hazırsınız, Neil Young’da görüşmek üzere, iyi eğlenceler…

Bu arada, Neil Young’ın son albümünü konserden önce ezberlemek istiyorsan buradan dinleyebilirsin.

Duygu Kömecci