MÜZİK

Markus Schulz Dinleme Rehberi

Markus Schulz, yeni albümü “Watch The World” turnesi kapsamında,  14 Mayıs’ta garajistanbul’da olacak. Peki konser öncesi dinlemeye nereden başlamalı?

Partilerin başkenti Miami’de yaşayan Markus Schulz tüm dünyada 100’den fazla radyoda yayınlanan Global DJ Broadcast programıyla müziğini duyurdu.

Markus Schulz - Daybreak (Boom)

 

Sahibi olduğu Coldharbour Recordings şiketiyle Progressive House ve Trance müziğe yön veren önemli prodüktörlerden biri.

Markus Schulz feat. Ana Diaz - Nothing Without Me (Official Music Video)

Bir çok efsane ismin şarkılarına re-mixler yaptı. Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Télépopmusik, Fat Boy Slim…

Markus Schulz - Do You Dream (Official Music Video)

 

Akustiğe de soğuk değil. Sadece gitar ve davul kullanarak yaptığı şarkılar da var. Örneğin Romanya’daki hayranlarından esinlenerek Facedown şarkısını yapmış.

Markus Schulz feat. Soundland - Facedown (by KAZIBO) Official Music Video

Yeni albümü Watch The World ile her zaman ilgi duyduğu yazarlığa biraz daha ağırlık vererek bir çok söz yazarıyla birlikte çalıştı. Albümünü  sadece stüdyoda kapalı kalarak değil, tartışarak, yazıp, çizerek yaratıcı bir sürecin sonunda oluşturduğunu söylüyor.

Müziğini insanlara ulaştırmak konusunda ne kadar ciddi olduğunu Romanya’daki bir öğle kuşağı programındaki bu canlı performansından anlayabilirsiniz. Eminiz Mehmet Ali Erbil hala Çarkıfelek yapıyor olsa Markus Schulz konuk olurdu :)

Markus Schulz & Adina Butar - You & I (Acoustic) LIVE On Neatza cu Razvan si Dani