MÜZİK

maNga Türkiye Turnesi’ne çıkıyor!

maNga Türkiye Turnesi 15 farklı şehre uzanıyor.

Turne programını incele!

Türkçe rock’ın eskimeyen grubu maNga’nın 15. yılına özel Türkiye Turnesi başlıyor. “Bir Kadın Çizeceksin” “Cevapsız Sorular” “Dursun Zaman” gibi hitleriyle her birimizin hayatlarında iz bırakan grubu turne kapsamında 15 farklı şehirde dinleyeceğiz. Sizi zaman yolculuğuna çıkaracak bu turneyi kaçırmamak için şimdiden biletlerinizi alın. Hafızalardan silinmeyen efsane maNga şarkılarını bir de sahnede canlı dinleyin.

15 senelik kariyerlerine Eurovision ikinciliğini de ekleyen grubun canlı performansları da en az kayıtları kadar iddialı. Üstelik bu turne kapsamında yeni albümden şarkıları da ilk kez canlı dinleyebileceğiz. Turnenin bir sürprizi daha var! Grubun gerçekleştirdiği anketten çıkan sonuca göre; hayranlar tarafından en çok istenen ve uzun zamandır sahnede çalınmayan 3 maNga şarkısı da repertuvarda olacak.

maNga Türkiye Turnesi ne zaman başlıyor?

29 Şubat’ta başlayacak olan Türkiye turnesi 10 Nisan’a kadar devam edecek.

Hangi şehirlerde maNga konseri var?

 


Hazır maNga’nın canlı performansı için bu kadar yükselmişken, “Bir Kadın Çizeceksin” “Cevapsız Sorular” “Dursun Zaman” gibi hafızalarımızda yer etmiş ve hayatlarımıza dokunmuş en güçlü maNga şarkılarını peşpeşe dinleyelim mi? Hem böylece konsere hazırlanmış oluruz. Şimdiden iyi eğlenceler.

maNga - Bir Kadin Çizeceksin


maNga - Cevapsiz Sorular


maNga - Dunyanin Sonuna Dogmusum


Eğer rock müzik seviyorsan önümüzdeki diğer rock konserlerine de mutlaka göz at! Senin için hazırladığımız Rock Rehberi’ni okumadan geçme.