MÜZİK

Limits Off Sunar: Mahmut Orhan Live In Concert With Orchestra!

Unutulmaz bir akşama geri sayıyoruz!

Mahmut Orhan, şahane bir orkestra eşliğindeki canlı performansıyla Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde.

Mahmut Orhan’ın mixerinden doğu ve batının sentezi.

DJ ve prodüktör olarak tanıdığımız Mahmut Orhan, kariyer yolculuğuna henüz 16 yaşlarındayken başladı. İlk çalışmalarını 2011 yılında yayımlayan sanatçının projelerindeki kilit nokta, harmanladığı tarzlar: indie dance, deep house ve nu disco.

2012 yılında Fringe ve Little Buddha 5 gibi başarılı işlere imza atan DJ’in ilk stüdyo albümü ise 2014 yılında yayımlandı: Chilai.

Beachside Records aracılığıyla piyasaya sürülen Chilai albümünün, Mahmut Orhan’ın kariyerinde yolculuğundaki mihenk taşlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Doğu ve batı ezgilerini harmanlayarak müziğini tüm dünyaya sevdiren DJ, milyonlarca dinlenmeye ulaşmış şarkıların sahibi. Düğünlerde ses ekipmanları taşıyarak başladığı müzik yolculuğunu sahnelere taşımayı başaran Mahmut Orhan, yılın DJ’i ve yılın şarkısı gibi ödüllerle göğsümüzü kabartıyor.

Milyonları aşkın dinlenme: this is Mahmut Orhan.

Mahmut Orhan’ın Sena Şener ile birlikte yürüttüğü müzik projesi kariyerinin dönüm noktası oldu. Feels ismini verdikleri parça, şu anda Youtube’da 426 milyon izlenmeye sahip. 6 Days, Raf, Save Me ve I Can’t Be isimli müzik çalışmaları ise milyonların sevgisini kazanan diğer şarkıları.

Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener (Official Video) [Ultra Records]

SOFI TUKKER, Mark Eliyahu, Jabbar ve Colonel Bagshot gibi başarılı isimlerle işbirliklerine imza atan Mahmut Orhan, nefes kesen performansını bu defa Maximum Uniq Açıkhava’da sergilemeye hazırlanıyor.

Etkinliğin detaylarına geçmeden önce sanatçının en sevilen parçalarına yer verdiğimiz Spotify listesine göz atmayı unutmayın.

https://open.spotify.com/playlist/3XMhy9CsmUeoCq61T8nDru?si=59dd616de2054aba

Hybrid elektronik müzik etkinliği: DJ kabinin en genç isimlerinden Mahmut Orhan

2 Temmuz Cumartesi gecesi gerçekleşecek etkinliğe Maximum Uniq Açıkhava sahnesi ev sahipliği yapacak. BKM organizasyonu ile ilk kez Uniq sahnesine çıkacak olan sanatçının sevenleri için hazırladığı sürprizler merak konusu. 40 kişilik orkestra ile eşsiz bir performansa hazırlanan Orhan, o gece henüz yayımlamadığı parçalarına de yer verecek. İlk yarıda orkestra için aranje edilmiş parçaların yer alacağı etkinlik, ikinci yarıda Mahmut Orhan’ın özel performansı ile sonlanacak.

Mahmut Orhan’ın LIVE IN CONCERT WITH ORCHESTRA isimli performansına eşlik etmek için yerlerinizi şimdiden alın! Biletler hızla tükeniyor, bizden söylemesi…