minimaster

İngiltere’den İstanbul’a: Dinosaur World Live

İngiltere kökenli interaktif gösteri Dinosaur World Live İstanbul’da!

Tüm aile bireylerine hitap eden macera etkinliği BKM organizasyonuyla Maximum Uniq Hall’de katılımcıları bekliyor. 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, izleyicilerini milyonlarca yıl öncesine, görkemli dinozorlar çağına davet ediyor.

Dinozorlarla tanışmaya hazır mısınız?

Tarihin ulaşabildiğimiz en eski sayfalarına gidiyoruz. 200 milyon yıl önceye…

Dinosaur World Live, heyecanın dorukta olduğu ve şaşkınlığın hiç eksilmediği macera dolu bir kapıyı aralıyor. Microraptor, Giraffatitan, Triceratops, Segnosaurus ve tabi ki T-Rex. Dinosaur World Live’da tüm bu yaratıklarla tanışmanız mümkün. Devasa boyutları, doğal yaşam ortamları ve dinozorlar hakkında her şey… Üstelik hepsini interaktif şekilde deneyimleyebilirsiniz. Bu yolculukta izleyicilere Güney Amerikalı paleontolog bir çiftin kızı olan Miranda eşlik ediyor. Küçük bir adadan şehrinize gelen Miranda, dinozor arkadaşlarını sizlerle tanıştırmak için oldukça heyecanlı. Kim dünyaca ünlü film yıldızı T-Rex’le tanışmak istemez ki zaten?

Dinosaur World Live 2022

Minik kaşifler bu gösterinin bir parçası olarak yarıyıl tatilini unutulmaz kılacak. Prehistorik safari deneyimi için kemerlerinizi bağlayın. Dinosaur World Live’la zamanda yolculuğa çıkıyoruz.

Dinozorlar çağına bilet: Etkinliğe dair tüm detaylar

‘’Muhteşem bir aile gösterisi.’’

– The Reviews Hub

Dinozorların gizemli dünyasında keşfe çıkaran interaktif macera etkinliği, sadece çocukları değil tarihe meraklı yetişkinleri de büyülüyor. Gerçekçi sahne dekoru, ışıklandırması ve zamanda yolculuğu mümkün kılan müzikleri… Dinozorların doğal yaşamını keşfederken kendinizi Jurassic World’ün içerisinde hissedeceksiniz. Üstelik gösterinin sonunda dinozor dostlar edinmek için 15 dakikalık bir tanışma süreniz var.

Devasa kuklalarıyla gerçekçi bir deneyim yaşatan gösterinin perde arkasında ise birçok yetenekli kuklacı ve kuklacı teknisyeni yer alıyor. Eteria Chan, izleyicileri hikayenin içerisine davet eden Miranda rolüyle karşımıza çıkıyor. Bertie Harris, Tea Poldervaart, Richard Booth, Rhea Locker-Marsh ve Gary Mitchinson ise sergiledikleri performanslarla zamanda yolculuğa davet eden diğer başarılı oyuncular.

Bu macera için Maximum Uniq Hall’de buluşuyoruz.

Tüm bu detayları yakından deneyimlemek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden alın. Unutulmaz bir aile gününe davet eden Dinosaur World Live, 3 yaş ve üzeri herkes için uygun bir gösteri. Dinozorları merak etmenin bir tık ötesine geçerek onlarla tanışmaya hazırsanız adresiniz belli.